Що чути місті?

2.02.2007, 12:02 Переглядів: 1 525
Вівторок, 30 січня, 10.00.

Олександр, продавець:

– Я зараз дуже зайнятий своїми справами на роботі, тож, практично не знаю, що відбувається у місті. А от, що сьогодні нарешті надворі мороз, та ще й сніг лежить, це дуже гарно! Я дуже люблю таку погоду. Щоправда, за таких погодних умов транспорту важкувато.

Тамара Степанівна, пенсіонер:

– На жаль, нічого доброго зараз не чути. Ми, пенсіонери, дуже ображені на уряд. Ми завжди були активні, законослухняні, і не отримуємо зараз за це нічого!  Тож, не хочеться ні газети читати, ні телевізор дивитись. У мене є медалі, а за квартиру заплатити нічим! І я вимушена бігати і просити субсидію. Це дуже принизливо!

Лариса Євгенівна, викладач:

– Радісно, що нарешті до нашого міста прийшла справжня зима! Навіть морози сьогодні вдарили. Через це, я думаю, діти будуть менше хворіти. Мене як викладача буде тішити, що студенти стануть відвідувати пари, а не хворітимуть. А взагалі, дуже хочеться, щоб люди були просто радісними і з гарними настроєм!

Наталя, домогосподарка:

– Погода змінилась на краще! Я прямо із задоволенням вийшла вранці надвір і пройшлась вулицями міста. Якщо температура протримається мінус 10 ще кілька днів, то, мабуть, поїдемо на ковзанку. А щодо проблем, то у мене двійнята, і я зовсім не відчуваю допомогу нашого міста. А от держава допомагає досить суттєво, на це я не можу поскаржитися.

Віктор, студент:

– Я не мешканець Кременчука, але періодично сюди приїжджаю на навчання. Моя майбутня профессія – маркетолог, то я вже думаю, де буду працювати після навчання. Погода у вашому місті здивувала. Ще вчора було тепло, а сьогодні вже мороз. Коли тепло, то це гарно, але зима повинна бути зимою – з морозом і снігом!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх