Що чути в місті?

9.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 488
Понеділок, 5 лютого, 12.00.

Людмила Миколаївна, пенсіонер:

– Хотілося б сказати за культуру. Я вважаю, що в нашому місті культура в дуже поганому стані. На неї майже не звертають уваги. А без належної культури у нас ніколи не буде нормальної політики та економіки. Я впевнена, що якби ми були більш моральними, то і наше життя стало б набагато кращим!

Юрій, водій:

– Я не живу в Кременчуці, приїхав у гості. Помітив у вашому місті кілька суттєвих проблем: дороги та дороговизна. Я сам автомобіліст, тож стан доріг мене завжди хвилює. Зараз ожеледиця, і на дорогах дуже слизько. Щодо другої проблеми. Мої знайомі, мешканці Кременчука, минулого року платили за газ у найсильніший мороз по 70-80 грн на місяць,це коли газом обігрівали всю хату. А зараз, коли тепло і газ використовують мало, виходить аж 100 грн! Ці тарифи мають ще піднятись.

Данило, робітник:

– Турбує, що погано чистять дороги. Для наших комунальних підприємств зима прийшла, як завжди, раптово. Вони не встигають прибирати сніг та посипати дороги. Я, наприклад, у таку ожеледицю навіть не сідаю за кермо, ходжу пішки. Добре, що хоч зараз деякі дороги порозбивали від льоду та хоч по центральних вулицях можна ходити без ризику впасти.

Тетяна, кухар:

– Хотілося б, щоб транспорт їздив краще. Особливо тролейбуси, бо на зупинці їх немождиво діждатися. Хвилює стан доріг: коли розтане сніг, через калюжі неможливо буде пройти! Ще дуже важко влаштуватись на роботу. Ось мені дуже хотілося б працювати за моєю спеціальністю кухарем, але в моєму віці вже ніхто на роботу не візьме.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх