Що чути місті?

15.02.2007, 16:02 Переглядів: 1 341
Понеділок, 12 лютого, 13.00.

Ольга, підприємець:

- Я хочу сказати, що наше місто дуже погано освітлюються. Зокрема, на моїй вулиці (Жовтнева) увечері неможливо пройти, горить дуже мало ліхтарів. Ще одна проблема, що на вулиці зараз у дощ дуже брудно та слизько. Тому ходити майже неможливо.

Дмитро, безробітний:

- Я зараз, як у берлозі живу. У нашому місті в розпалі мертвий сезон. На Новий рік люди напилися, наїлися, тож тепер ніякого руху не відбувається. Усі сидять по квартирах, нічого не роблять і чекають на тепло. Та й правильно - на вулиці холодно, мокро, чого його бігати.

Ольга Миколаївна, пенсіонер:

 - Брудно всюди. Огидно по дорозі ходити. Ще й будинки постійно будують. А між домами ставлять кіоски, через які просто неможливо пройти, бо відстань між будинками і так невелика, та ще й кіоск треба обходити. От зараз і біля мого дому будівництво розпочнуть, мені це не подобається.

Алла, бухгалтер:

- Ми зіткнулися з проблемами в дитячому садку. Моя дитина ходить у перший клас при дитсадку. То я хочу сказати, що там дітей дуже погано годують. М'ясо зовсім не дають. Шматочок хліба такий тоненький, що аж світиться, зверху його злегка намастили маслом. Як цим можна наїстися? Тим паче дитині!

Віктор Федосійович, пенсіонер:

- Погані погодні умови. Зараз іде мокрий сніг і на дорозі слизько. А крім цього, в місті все нормально. Для мене, як для пенсіонера, проблем немає. Пенсія поки що терпима, хотілося б більше, але мені вистачає. Кожного місяця я отримую 400 гривень,  тож якось обходимось.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх