Що чути місті?

23.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 948
Вівторок, 20 лютого, 16.00.

Олександр, студент:

- Зараз багато хворих на грип, через це закрили школи. Та я вважаю, що цей карантин не врятує від епідемії. Батькам потрібно просто краще слідкувати за своїми дітьми. До речі, карантин студентів не зачепив

Наталія, секретар:

- Мене зараз дуже турбує епідемія грипу у нашому місті. Кажуть, що вона через тиждень повинна минути. Будемо на це сподіватися. У мене є діти, тож я дуже турбуюся за їх здоров’я, хоча ми намагаємось запобігти хворобі

Аня, школярка:

- У моїй школі зараз карантин. Тож я радію життю та відпочиваю. Але мене  дуже турбують розмови про маньяка. Я чула, що його бачили на Першому Занасипі. Але говорять, що його вже зловили. Сподіваюсь, що це правда, бо якось моторошно ходити вулицями увечері.

Марина, не працює:

- Мене непокоїть епідемія грипу у нашому місті. Я важаю, що ця проблема хвилює багатьох батьків, бо багато дітей хворіє. До того ж,  у школах зараз карантин. Ось, наприклад, моя дітина сидить дома, інколи ще грає у футбол на подвірї. Також мене хвилює поява маньяка. Про нього багато говорять, мені страшно за мою дитину.

Максим, студент:

- Я вважаю, що у місті зараз повний безлад! Злочинність процвітає, а міліція з цим нічого не робить. Якщо говорити про щось добре, то особисто мені дуже подобається КВН. От і 25 лютого я збираюся на фестиваль КВН. Я сподіваюся, що отримаю від нього масу позитивних емоцій.
 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх