Що чути місті?

3.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 532
Понеділок, 26 лютого 16:00.

Юрій, студент

Хотілося б, щоб у нашому місті було більше активних заходів для молоді. Щоб молодь більше захоплювалась музикою, проводила час у клубах, а не вживала наркотики та алкоголь. Я вважаю, хлопці повинні розвиватись не тільки духовно, а й фізично, адже мало хто зараз хоче служити в армії.

Галина Устимівна, пенсіонер

Нас, пенсіонерів, турбує одна проблема – наша пенсія. Дуже хотілося б, щоб її збільшили, тому що дуже багато грошей іде на оплату квартири. І що залишається на життя? Копійки. У молоді інші проблеми. Вони, коли закінчують учитися, не можуть влаштуватись на роботу. Я вважаю, що місту треба подумати про них.

Настя, школярка

Через карантин у нашій школі відмінили дискотеку з приводу свята 23 лютого. Ми всі дуже засмутились, адже хотілося поздоровити сильну половину нашої школи. Розумію, карантин - це незаплановані канікули, але цього року він зіпсував нам свято.

Євген, підприємець

Мені в нашому місті подобається. Винятком стало те, що жодне свято не пройшло на належному рівні. Економлять на всьому, на чому тільки можна: погана піротехніка, дешеві групи… Можливо, вони економлять заради бюджету міста, але щось не видно, якщо подивитись на комунальні підприємства.

Інна, студентка

Найбільше турбує проблема, пов’язана із зеленими насадженнями у місті. Кажуть, що ще один парк «під прицілом» у місцевих можновладців. Схоже, що скоро ми знову можемо залишитися без ще однієї зеленої зони. Та, схоже, міській владі просто «наплювати» на думку і побажання кременчужан.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх