Що чути в місті?

8.03.2007, 16:03 Переглядів: 1 608
Понеділок, 5 березня, 16:00.

Альона, парикмахер

Радісно від того, що нарешті прийшла весна. Можна зняти вже остогидлий верхній одяг, подихати свіжим весняним повітрям та посидіти на улюбленому Пентагоні. Погано тільки те, що пиво в барах розбавляють. Хочеться інколи нормально відпочити з пивом, а воно не міцніше за воду.

Гортензія Андріївна, пенсіонер

Хвилює те, що на вулицях багато бруду, його ніхто не прибирає, через це місто виглядає занедбаним. Також не радують ціни. Дуже висока плата за квартиру. Та й пенсія маленька. М’ясо для нас, пенсіонерів, недоступний продукт, на такі гроші ми можемо собі дозволити лише овочі. 

Андрій, робітник

Кажуть, що скоро піднімуть ціни на хліб. Я вважаю, що це погано. Скільки вже можна! Ми ж живено в гарній країні, де багато полів, які приносять гарний врожай. Але все це кудись дівається. Сумно.

Іра, студентка

Дуже радію такій гарній погоді. Бо це єдине, що зараз може викликати добрий настрій. Нема вже цих безкінечних калюж. Після зими я налаштована на позитив, хоча і зими-то і не було справжньої.

Микола Миколайович, пенсіонер

Читав, що чорний хліб буде коштувати чотирі гривні. У кожного свої смаки, комусь підходить чорний, комусь білий, а комусь дієтичний. Але мало хто зможе дозволити собі хліб за таку ціну. Зараз багато говорять про підвищення пенсії, кажуть, що повинні підняти десь на 60-70 гривень. Було б добре, якби так зробили.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх