Що чути в місті?

17.03.2007, 10:03 Переглядів: 2 455
Понеділок, 12 березня, 17:00.

Альона, робітниця

Мене не влаштовує пішохідний перехід на хупинці сквер «Космос». Переходжу дорогу з дитиною і повсякчас відчуваю небеспеку -  з усіх сторін їдуть машини, перейти практично неможливо. Моя дитина ходить в школу №1, тож мене ця проблема дуже хвилює.

Юлія Вячеславівна, пенсіонерка

Я читаю газети, спілкуюся з людьми, тож знаю, що зараз в місті дуже мало дитячих садків. Родини не можуть туди влаштувати своїх дітей. Я і сама раніше працювала в дитсадку, тож ця проблема мені небайдужа. Дуже хотілося б, щоб влада міста звернула увагу на це питання. Бо ця проблема дійсно існує.

Лідія Яківна, пенсіонерка

Перед моїм будинком зіпсували дитячий майданчик. Я не можу точно сказати хто це зробив, але все ж таки неприємно. Також розбили лавку перед підїздом. Взагалі у нас непоганий район, але дуже брудно. Як і по всьому місту. Місто розвивається в комерційному плані, але бруд так ніхто і не прибирає

Ігор, робітник

Читав, що влітку закриють Крюківський мост. Це мене дуже непокоїть, бо живу я на Раківці і не знаю, як я в такому випадку буду діставатися до роботи. Питання транспорту в цей період – для мене суттєва проблема. Це поки що єдине, що мене непокоїть в нашому місті.

Руслан, студент

Дуже гарно пройшло свято 8 Березня. Уряд дав нам добру нагоду трохи відпочити. Також мені сподобалось, як в школах пройшли «Шевченківські дні», присвячені Дню народження поета. Ми з друзями вже з нетерпінням чекаємо на 1 квітня, думаємо весело його відсвяткувати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх