Що чути в місті?

23.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 459
Понеділок, 19 березня, 16:00.

Аліна, школярка

Надає інтузіазму те, що скоро в школах розпочнуться канікули. Та й погода на диво гарна та тепла, тож можна скинути набридлий верхній одяг і носити легкі куртки. Школярів хвилює тільки одне – велика кількість контрольних та атестацій, треба ж добрі оцінки заробляти в табель.

Андрій, пенсіонер

Дуже цікавить, що ж буде з мостом. Його будуть ремонтувати чи ні? А також цікавить яким чином будуть організовуватись перевезення. Ось я живу на Раківці, мені просто необхідно їздити до центру. Я вважаю питання перевезень у період, коли закриють міст, цікавить багатьох, адже немало людей працює на стальзаводі та вагонзаводі.

Дмитро, робітник

Дуже хвилюють бродячі собаки. Я звик бігати вранці, а через них це майже неможливо. Я вважаю, що з ними треба щось робити. Дуже багато їх розвелося на вулицях нашого міста. А якщо говорити про хороше, то дуже радує погода, всі вже засумували за сонечком. Та й ми з дружиною чекаємо на радісну подію – появу донечки!

Світлана, ревізор

У мене маленька дитина, а зараз діти дуже часто хворіють. Та й у дитячих садках епідемія грипу ще не минула. Дуже хотілося б, щоб медичне обслуговування було краще, а лікарі ставились до хворих дітей краще. Я вважаю, що останнім часом вони стали черствішими.

Яна, промоутер

Усі вже готуються до весни та літа, цьому добре сприяє погода. Я ось нещодавно повернулась із Полтави, тож хочеться сказати, що кращого за Кременчук міста немає! Я думаю, що всіх школярів зараз радує те, що не відмінили канікули у школах через карантин. Щодо проблем міста, то хочеться сказати, що вулиці погано освітлюються, страшно іноді повертатися додому!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх