Що чути в місті?

30.03.2007, 19:03 Переглядів: 1 565
Понеділок, 26 березня,15:00.

Галина Яківна, пенсіонер

Пенсіонерів так образили! У мене просто немає слів! Я раніше отримувала максимальну пенсію, а тепер я отримую як і ті, що зовсім не працювали. Тепер за квартиру нема чим заплатити. Залізничний транспорт погано працює. Я їжджу поїздом Кременчук-Павлиш, так він ніколи не приходить вчасно!

Валентина Іллівна, пенсіонер

На тролейбусній зупинці простояла більше години, так троллейбуса і не дочекалась. Ось тепер іду пішки, бо не можу собі дозволити на маршрутці поїхати. Відверто кажучи, тролейбуси ходять дуже погано. І така ситуація повторюється дуже часто. Куди дивиться влада?

Ольга, робітниця

Мене дуже хвилює майбутній ремонт моста. Я працюю у Кременчуці, а живу у Кам’яних Потоках, тож не знаю, як я буду діставатись до роботи. Також важко налаштуватись на літній час. До переводу годинника так добре було! Прокидаєшся – і вже сонечко світить, а тепер вранці у сутінках ходиш.

Ігор, продавець

Я сам зі Світловодська, але працюю у Кременчуці. У моєму рідному місті дуже важко знайти нормальну роботу. Мені ваше місто дуже подобається тим, що тут працюють заводи, фірми. Від цього і працевлаштуватися набагато легше.

Іван, студент

Я до Кременчука приїжджаю на навчання. Це місто мені дуже подобається тим, що воно невелике за розміром, і в ньому майже неможливо заблукати. Єдине, що засмучує, – це маршрутки 3-Б. Іноді годину доводиться їх чекати. 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх