Чи хочете ви перевиборів? Чому?

6.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 448
Вівторок, 3 квітня, 16.00.

Ангеліна Михайлівна, пенсіонерка

Ні, не хочу.   Ви лише уявіть, які кошти потребні на проведення перевиборів! Це ж величезна сума! Мені не хотілося б, щоб наша країна пережила ще раз такий стрес.

Валентина Олександрівна, пенсіонерка

Я вважаю, що на перевобори знадобиться дуже багато грошей. А звідкіля їм узятись? У нас же зараз пуста казна, не вистачає навіть на пенсії та зарплати. Я категорично проти повторних перевиборів.

Олена, робітниця

Все це тільки почалося, і я ще не визначилась. Щодо затрачених коштів – вони і так витрачаються, і це не від нас залежить. Не нам вирішувати фінансові питання. Тут важливий результат, до якого призведуть теперішні зміни у владі, а я сумніваюся, що цей результат піде на користь українцям.

Анатолій, робітник

Я вважаю, що перевибори не потрібні. До чого вони? Все одно  нічого не зміниться у країні.  Чесно кажучи, я нікому з наших політиків не довіряю! То ж я проти перевиборів, і це моя особиста думка.

Олег Володимирович, держслужбовець

Не потрібні. По-перше, фінансовий аспект – гроші на перевибори не були закладені до бюджету. Краще ці кошти використати за призначенням. По-друге, народ ще більш апатично поставиться до виборів. Зараз демонструють ажіотаж на Майдані, та простим робітникам це не потрібно. Люди втомилися і зневірилися. Я вважаю, що знову буде розподіл 50%-50%: половина проголосує за Партію регіонів, половина – за Нашу Україну. Ніяких конструктивних рішень не буде прийнято.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх