Що чути в місті?

13.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 470
Понеділок, 9 квітня, 15:00.

Олександра, дизайнер

Я нещодавно була в Києві. Там дуже багато розважальних закладів, у нас із цим простіше. Ось учора побувала в пабі «Августин», мені там дуже сподобалась жива музика, якої в нашому місті дуже не вистачає.

Сергій, студент

Я цілий рік жив у Києві, тільки-но повернувся. Маю зауважити, що місто дуже змінилося на краще. У наших нічних клубах виступають відомі ді-джеї, з’явилось kiss-FM. Я вважаю, що наше культурне життя стало кращим. Також я помітив, що оновився транспорт. Люди, які живуть у місті постійно, цього не помічають.

Тетяна, робітниця

Мене зараз дуже хвилює розпуск Верховної Ради. Ситуація дуже серйозна, якщо все не стане на свої місця, то впершу чергу може постраждати економіка нашої держави. Також можуть обірватися зв’язки з Росією, а вони наші найближчі сусіди.

Наталія, диспетчер

Я вважаю, що з перевиборів нічого доброго не вийде. Моя думка – все це безглузда витрата грошей. Знову заберуть всі гроші з бюджету, а потім на зарплати не буде.

Валентина Іванівна, вчитель

Хвилюють перевибори .Добре це, чи погано,  я не знаю. Це спірне питання. Якщо перелік кандидатів не зміниться, то будемо обирати тих, хто і зараз є. А от якщо з’являться нові обличчя, то треба буде придивитись до них та обрати найгіднішого.    



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх