Що чути в місті?

21.04.2007, 10:04 Переглядів: 1 655
Понеділок, 17 квітня, 15.00.

Світлана Адольфівна, пенсіонерка

Хвилюють онуки. У старшої скоро випускний, 5-й клас, а молодша йде до першого класу. Турбує те, що зараз багато дитячих садків позакривалися, а дітей стало більше. Хотілося б, щоб перший клас був при дитсадку, а не у школі. Я вважаю, що так для дитини краще.

Антон, школяр

Чув, що згорів комп’ютерний клуб «Адоніс». Я сам там не був, але про це тільки й говорять. Особисто на мене це ніяк не вплинуло, але будівлі шкода. Окрім цього, все нормально. Прийшла весна, тож настрій пречудовий.

Олександр, електрик

Дуже подобається, що наше місто розбудовується, з’являється багато нових будівель. Я вважаю, що це просто гарно виглядає, і місту від цього великий плюс. Скоро навіть Полтаву переростемо.

Олена, студентка

Нещодавно в одному із супермаркетів нашого міста придбала напій, так він виявився прострочений! Я вважаю, це великою проблемою, що в магазинах продають неякісні товари, адже від них можуть постраждати люди.

Ольга, робітник

Непокоїть те, що знову обіцяють підняти тарифи на житлово-комунальні послуги у півтора раза, а то й більше. Таке підвищення просто обурливе. Також не подобається якість транспорту. Інколи просто неможливо дочекатись маршрутку чи автобус. А що буде, коли закриють міст? Зовсім не зрозуміло, чим люди будуть добиратися на роботу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх