Що чути в місті?

26.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 761
Понеділок, 24 квітня, 17:00.

Анна Федорівна, пенсіонер

– Дуже хвилює проїзд. У мене дача в Козельщанському районі. Минулого року я як пенсіонер їздила туди безкоштовно. А вже цього року пільги відмінили. Дуже хочеться, щоб влада міста повернула нам безкоштовний проїзд.

Іван, студент

–Чув, що хочуть побудувати Макдональдс. Я вважаю, що його будівництво нашому місту не потрібне, він просто не окупиться. Мені здається, люди туди не будуть ходити через неякісну їжу. Можливо, спочатку туди й будуть заходити з цікавості, але потім про нього забудуть.

Олександр, студент

–Останнім часом мені наше місто не подобається. От Київ – то інша річ. Там все інше і краще.  Можна помітити, що в нашому місті люди ходять повільно, ніби гуляють, а там усі знають, куди вони ідуть і чого хочуть, тому рухаються швидше.  Тож там життя вирує, не те, що у нас.

Володимир Георгійович, непрацюючий

–Зараз багато говорять про будівництво Макдональдса. Мені ця ідея не подобається. Я вважаю, що в місті повинно бути більше простих кафе, де можна смачно та корисно поїсти. А щодо реконструкції Придніпровського парку, то ця думка не погана. Важливо тільки зберегти дерева та ландшафт.

Валентина, секретар

–Мене турбує транспорт. Я кожного ранку переходжу дорогу і повсякчас ризикую потрапити під авто. Неможливо перейти дорогу, щоб перед тобою не пронеслась машина. Також мене зараз хвилює сесія в університеті. Хоча вона у мене лише через місяць, але я вже зараз до неї посилено готуюсь.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх