Що чути в місті?

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 1 804
Вівторок, 8 травня, 16.00.

Михайло, студент

Дуже хвилює реконструкція Придніпровського парку. Просто зараз дуже багато парків забудовують. Ця проблема чомусь хвилює небагатьох. А люди, які знищують парки, думають лише про наживу, а до кременчужан їм байдуже.

Анна, стоматолог

Мене хвилюють чутки, про те, що скоро впадуть ціни на квартири. Тобто продавати квартиру доведеться за набагато нижчою ціною, ніж вона коштує зараз. Я вважаю, що проблема купівлі-продажу сьогодні дуже актуальна.

Олег, інженер

Я до вашого міста приїхав з Одеси. І перше, що мені дуже сподобалось, – це ваша річка Дніпро. Маю зауважити, що Кременчук – доволі охайне та прибране місто. Мені тут дуже подобається. А щодо політики, то вона вже набридла, про неї можна говорити тільки вдома на кухні.

Євгенія, перекладач

Мене як студентку хвилює наближення сесії. Нещодавно я влаштувалась на роботу і зараз думаю, як можна суміщати роботу з навчанням. Вже не дочекаюсь, коли у нас побудують Макдональдс. У мене існує традиція обов’язково заходити  туди під час моїх мандрівок до Києва або до Харкова, тож я буду дуже задоволена, якщо Макдональдс з’явиться і в нашому місті.

Олександра, школярка

Мене дуже хвилює масове знищення парків. Бо коли їх зовсім не залишиться, то молоді ніде буде відпочивати. А зараз більш за все хвилює закінчення навчального року. Погода останнім часом все частіше радує, вже так хочеться тепла, сонечка та літа.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх