Що чути в місті?

17.05.2007, 18:05 Переглядів: 2 165
Я нещодавно брав участь у концерті в одному з нічних клубів міста, тож досі перебуваю під враженням від нього.

Стас, музикант:

Я нещодавно брав участь у концерті в одному з нічних клубів міста, тож  досі перебуваю під враженням від нього. Також, напевно, як і будь-якого студента, мене хвилює як скоріше здати сесію. Дуже піднімає настрій погода. Зараз видно, що  до нас вже прийшло літо.

Андрій Миколайович, пенсіонер:

Мене зараз дуже турбує політична ситуація в країні. Я вважаю, що нам не потрібні перевибори. Моя особиста думка, перевибори просто ні до чого не приведуть. Все залишиться по-старому, бо всі політики однакові.

Тамара Яківна, пенсіонер:

Мене дуже неприємно вразив приїзд Луценка до нашого міста. З його промови я так і не зрозуміла, від кого він закликав захищати українців. Щодо проблем у місті, то неприємно те, що ціни постійно ростуть. От нещодавно прибавили пенсії, ціни відразу ж і виросли. Причому не тільки на продукти, але й на ліки.

Наталя, студентка:

У місті тільки й говорять про вибух на заводі в Жовтих Водах. Це майже на кожному кроці обговорюють. Я сама неодноразово чула багато версій, як це сталося, але всі вони дуже різні. Одні кажуть, що це металургійний завод, інші, що урановий. А якщо говорити про щось гарне, то погода дуже приємна.

Вікторія, педагог:

У мене діти ходять до школи, тож дуже добре, що скоро закінчиться навчальний рік. Також ми з сім’єю з нетерпінням чекаємо на випускні вечори мого молодшого та старшого синів. Тож зараз вся увага та сили спрямовані на те, щоб все пройшло добре. Адже випускний у наш час потребує багато зусиль та грошей.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх