Що чути в місті?

24.05.2007, 16:05 Переглядів: 1 506
Понеділок, 21 травня, 16:30.

Ілля, школяр

- Я дуже задоволенний тим, що нарешті ремонтують дорогу біля зупинки «КрАЗ», хоча через це з’явились незручності для транспорту. Я навчаюся у випускному класі, не за горами випускні іспити, а потім вступні, трохи через це хвилююсь.

Віктор Олексійович, робітник

- Я хочу сказати, що я задоволений нашим містом, я вважаю, що Кременчук – гарне, охайне місто. Але от нещодавно я помітив купу сміття на Першотравневій, це не дуже приємно. Також не подобається молодь, що вживає нецензурну лексику. Зараз я з нетерпінням чекаю на відкриття нового моста.

Анна, студентка

- Я зараз закінчую університет, тож мене передусім хвилює проблема працевлаштування у нашому місті. Радує те, що прийшло літо. У місті зараз дуже спекотно, тому вже дуже хочеться піти на пляж позасмагати, але не можу через невирішені проблеми.

Тетяна Володимирівна, консультант

- Погляньте, яка зараз чудова погода! З усього видно, що розпочався сезон відпочинку. Про місто я можу сказати, що я задоволена, бо мене не зачепив ремонт доріг, а всі мої справи – у центрі.

Світлана, школярка

- Я зараз з нетерпінням чекаю на приїзд до нашого міста групи «Океан Ельзи. Я вже купила на них білети, і вже не можу дочекатися! Щоправда, настрій трошки псують іспити, що скоро розпочнуться, я трошки через це хвилююсь. А так, у місті вже літо, тому  і настрій по-справжньому літній.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх