Що чути в місті?

31.05.2007, 18:05 Переглядів: 1 485
Понеділок, 28 травня, 16:00.

Юлія, студентка

– У місті останній тиждень дуже спекотно. Мені така погода  не подобається. Я розумію, наскільки тяжко доводиться людям, у яких проблеми із серцем чи з тиском. Така спека може призвести до загострення хвороб.

Світлана Степанівна, пенсіонер

– У місті дуже спекотно. Всі порозбігалися по домівках, і на вулицю виходить не хочуть. Спека і справді нестерпна. Так і хочеться весь день лежати на дивані та поливати себе водою. Дуже погано, що в місті мало дерев. Тіні немає, тож і сховатися від сонця нема де.

Аліна, робітниця

– Прийшло літо, і хочеться уже розслабитись та відпочити. Я вже дуже втомилася від навчання та роботи. В таку спекотну погоду тільки і хочеться, що валятися на пляжі, купатися та засмагати. Про проблеми думати не хочеться.

Юля, школярка

– Зараз я випускниця, тож готуюся по вступу до вузу. Також, як і кожній людині, хочеться знайти свою половинку, здобути гідну освіту та добре влаштуватися у житті. Це мене зараз непокоїть. Також непокоїть, те, що через спеку підвищився рівень серцевих нападів, це реальна проблема.

Тетяна Іванівна, коректор

– Дуже хвилює погода. Потрібні дощі, а їх немає. Спека може відбитися на якості врожаю. А ще хвилює проблема забруднення води у Дніпрі. Хочеться відпочити у місті, яке я дуже люблю.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх