Що чути в місті?

10.06.2007, 18:06 Переглядів: 1 536
Вівторок, 5 червня, 15.00.

Лідія Миколаївна, медсестра:

– Говорять про, те, що всередині липня закриють Крюківський міст. Я вже заздалегідь думаю, як буду добиратися на роботу, адже я живу у Крюкові. Так що це для мене та й для всіх людей, що живуть за мостом, – проблема. Тепер доведеться або пішки йти по мосту, або пливти по Дніпру..

Денис, інженер:

– Я тільки вчора повернувся  з Москви. Взагалі, я народився й виріс у Кременчуці, а от зараз проживаю у Москві. За той час, що мене тут не було, місто досить змінилося. Кременчук став чистішим, хоча не всюди. Місто прогресує. І, як завжди, на вулицях багато красивих дівчат. Це завжди залишається незмінним.

Андрій, абітурієнт:

– Зараз молодь хвилює те, що пиво у магазинах дорожчає. Для нас це важливо, бо хочеться погуляти, а грошей небагато. Ця проблема хвилює мене як майбутнього студента і всіх студентів нашого міста.

Лариса Федорівна, учитель:

- Зараз усі обговорюють випускні іспити у школярів. Що стосується вступних іспитів, то, я вважаю, все залежить від учня та його вибору, а також знань. Ще турбує спека. Вона зараз заважає учням зосереджуватися, адже так хочеться погуляти.

Костянтин, студент:

– Зараз по місту розвивається комп’ютерна комерція. У людей з’являється все більша потреба в інтернеті. Тож наше місто стає все більш комп’ютеризованим. Я вважаю, це добре. А ще я радий такій погоді, адже обожнюю спеку. Вже відвідував пляж, вода прохолодна і чиста. А от міський пляж дуже брудний. І, я думаю це проблема, з якою потрібно боротись негайно.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх