Що чути в місті?

14.06.2007, 23:06 Переглядів: 1 472
Понеділок, 11 червня, 15.00.

Світлана, випускниця

Зараз мене найбільше хвилюють іспити, я ж випускаюсь у цьому році. Погода дуже радує, але на дворі спекотно. У п’ятницю, суботу і неділю на міському пляжі буде проходити чемпіонат України з пляжного футболу. Я буду у групі підтримки, тож трохи хвилююсь.

Анастасія, студентка

- Я тільки нещодавно приїхала до вашого міста. Але вже деякі висновки зробити можу. Кременчук в порівнянні з іншими містами дуже гарне і процвітаюче місто. Але було б краще, якщо місцеві жителі пильніше слідкували за порядком і чистотою вулиць, не смітили. Адже те, що вулиці такі забруднені псує враження про Кременчук. 

Віра Іванівна, медсестра

- Зараз громадян хвилює становище України на міжнародній арені.Також дуже не подобається нестабільна політична ситуація всередині самої країни. Вже зараз люди думають про наступаючі вибори. От я обв’язково буду голосувати.

Мірослав, студент

- Люди , як завжди, розмовляють про гроші. Для нашого міста головне його розвиток. Зараз будують багато нових споруд. Це в кожної людини на слуху. Адже будь хто бажає, щоб його місто було саме найкрасивіше і найбагатше, і найчитстіше. Наше місто дуже заможнє. Але воно і досить брудне.

Анатолій Миколайович, пенсіонер

- Я тільки-но приїхав з відпустки. За цей час місто змінилось. Наприклад, зробили ремонт дороги на зупинці «КрАз». Зараз триває ремонт другої сторони. До речі, зробили досить непогано. Для міста це однозначно великий плюс. Правда, ще  деякі дороги потрібно відремонтувати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх