Що чути в місті?

21.06.2007, 21:06 Переглядів: 1 593
Вівторок, 19 червня, 12.00.

Катя, школярка

– Хвилює питання святкування Дня молоді. Цікаво, які заходи будуть проводитися в цей день. Молодим людям хочеться весело провести свято. Але мене турбує стан наших вулиць після святкування. Адже народ у нас досить неохайний і смітить де прийдеться. А з цим потрібно щось робити, якось боротись.

Віктор, робітник

– Мене найбільше хвилює екологія нашого міста. Кременчук дуже забрудний. Політикою я також не задоволений. Влада геть забуває про народ. Про майбутні вибори ще не думаю – вважаю, поки що зарано над цим міркувати.

Наталя, педагог

– Зараз громадян хвилюють такі теми як спека, посіви та ціни в магазинах. Просто багатьом людям політика в нашій країні набридла. Тож більшість турбує спекотна погода. Ціни, які шалено ростуть, викликають обурення в мешканців міста.

Максим, студент

– Я вважаю, що однією з головних проблем міста є наркоманія. Останнім часом, як кажуть люди, кількість наркоманів по місту значно зросла. Мешканці міста хвилюються за свої життя. Як з цим боротися, я не знаю. Але точно впевнений, що потрібно щось робити.

Тетяна, педагог

– Зараз кременчужан хвилює ремонт Крюківського мосту і те, що у багатьох районах міста немає гарячої води. Також людей непокоїть стан міських пляжів, бо вони дуже брудні, а у таку спеку відпочиваючих там дуже багато. Я педагог, тож мене хвилює питання заробітної плати і виплати відпускних влітку.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх