Що чути в місті?

1.07.2007, 12:07 Переглядів: 1 511
Вівторок, 26 червня, 15:30.

Ліна, абітурієнт:

- Тільки-но минуло свято Дня молоді. Чесно кажучи, святкуванням, яке організувало місто, я дуже задоволена. На площі Перемоги в той день було багато цікавого. До того ж концерт за участю кременчуцьких та всеукраїнських зірок дуже сподобався. Чула, що міська влада планує внести деякі зміни у місті, тож я вже чекаю не дочекаюся побачити, що ж саме змінять. Але, я думаю, що всі зміни на краще.

Маргарита, студентка:

- Від друзів багато чула про будівництво супермаркету «Billa». Вони дуже негативно до цього ставляться. Та я сама не в захваті від цієї новини. Я вважаю, що наше місто вже і так забудоване магазинами, ринками, супермаркетами. На мою думку, гроші треба вкладати у розвиток парків та будівництво дитячих майданчиків, бо це дійсно необхідно.

Тамара, домогосподарка:

- Зараз багато говорять про будівництво «Billa». Мене особисто це не радує. Зараз навіть ринок – суцільний супермаркет. Раніше, коли ринки були колгоспні, я туди ходила із задоволенням. А тепер там і товари, і ціни, як у супермаркетах.

Іван Миколайович, пенсіонер:

- Ось тільки сьогодні повернувся у місто. І маю відмітити, що тут нічого не змінилось. Все ті ж самі проблеми та новини. Ось тільки спека вже набридла. Інколи неможливо вийти на вулицю. Та й люди не змінились. Всі постійно чимось зайняті, кудись поспішають. Суматоха, одним словом.

Арсен, журналіст:

- Трохи набридла постійна спека. Ось останніми днями погода гарна: не спекотно і не холодно. Саме те, що потрібно. Я дуже гарно погуляв на День молоді. Маю сказати, що концерт дуже сподобався. А також гарно, що по місту не продавали напої у скляній тарі. Хоча знаходились люди, які все ж таки били пляшки, але цього разу битого скла на площі було набагато менше.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх