Що чути в місті?

6.07.2007, 17:07 Переглядів: 1 683
Вівторок, 3 липня, 17:00.

Мар’яна, реалізатор:

– Чула, що з сьогоднішнього дня закривають на півроку нічний клуб «Джос». Це дуже сумно, бо це моє улюблене місце відпочинку. Дуже хотілося, б щоб у нашому місті піклувалися про відпочинок молоді та відкривали більше гарних нічних клубів з нормальними цінами.

Лев Олександрович, письменник:

– Мене дуже хвилює закриття мосту. Хочеться, щоб міська влада забезпечила людей альтернативним транспортом на цей період. Також не подобається, що у місті дуже брудно. Я можу порівняти Кременчук у шістдесяті роки та сьогодні, на жаль, місто змінилося не в кращий бік. 

Ліза, школярка:

– Нещодавно читала про будівництво супермаркету «Билла». Я проти цього. Мені здається, що у нас і так багато різних супермаркетів, інколи не знаєш, куди піти. Краще б посадили ще один парк, де згодом можна було б гуляти. Також непокоїть постійне підвищення цін.

Ніна Володимирівна, пенсіонер:

– Я тільки-но повернулась з Одеси. І була просто шокована станом нашого міста. Воно дуже занедбане. Особливо обурює поведінка нашої молоді, яка постійно розкидає порожні пляшки, пакети та інше сміття. Просто дивитись боляче.

Артур, студент:

– Особисто мене хвилює стан річки Сухий Кагамлик. Кажуть, що рівень забруднення там перевищує норму у кілька сот раз. А там постійно купаються люди. Це ж дуже небезпечно. А щодо минулих свят, то дуже сподобалась виставка КрАЗів на площі Перемоги. Стільки воєнної техніки я ніколи у своєму житті не бачив.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх