Що чути в місті?

12.07.2007, 17:07 Переглядів: 1 787
Вівторок, 10 липня, 16:00.

Володимир Павлович, пенсіонер:

- Я вважаю, що в нашому місті існує кілька суттєвих проблем. Найважливіша з них – це екологічна. Дніпро у нас дуже забруднений, на пляж просто неможливо зайти, усюди неприємний запах. Також існує проблема паління. Зараз дуже багато людей курить, а це негативно впливає на здоров’я.

Ірина, медсестра:

- Мене як медика хвилює погане устаткування наших лікарень. Майже в кожній не вистачає інструментів. Дуже погане забезпечення самих медпрацівників: маленька матеріальна допомога та зарплата. Також не подобається стан Центрального пляжу: вода – зелена, пісок – брудний, відпочивати там просто неможливо.

Тетяна, школярка:

- Я чула, що наступної весни у нас відкриють МакДональдс. Я дуже полюбляю фаст-фуд, тож з нетерпінням чекаю на відкриття. Також я помітила одну проблему нашого міста. На Молодіжному повітря дуже забруднене, а от у Центрі дихається набагато легше, бо тут немає заводів.

Юрій Пилипович, доцент університету:

- Я нещодавно повернувся до міста з Москви та помітив, що прибрали портрети Героїв Радянського Союзу. Влада каже, що замість них будуть будувати якийсь монумент, але я цьому не вірю. Я вважаю, що ніякої потреби знімати ці портрети не було.

Олена, школярка:

- Я нещодавно ходила засмагати на Центральний пляж, але скупатися я там не ризикнула. Вода дуже брудна, та від неї неприємно тхне. Чула, що нічний клуб «Джос» закривають на ремонт. Це не дуже хороша новина, бо у нашому місті не так уже й багато клубів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх