Кидок, ще кидок… По самітництву

12.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 534
У маленьких кременчужан, що відвідують центр ранньої соціальної реабілітації дітей - інвалідів, з'явився новий улюблений вид спорту – боулінг. Сьомого липня у боулінг-центрі торговельно-розважального комплексу «Європа» при підтримці «АвтоКрАЗБанку» для них проводилася благодійна акція. 42 дітини змагалися у спритності і точності удару. При цьому знайомство із грою для них було схожим на любов з першого погляду.

У маленьких кременчужан, що відвідують центр ранньої соціальної реабілітації дітей - інвалідів, з'явився новий улюблений вид спорту – боулінг. Сьомого липня у боулінг-центрі торговельно-розважального комплексу «Європа» при підтримці «АвтоКрАЗБанку» для них проводилася благодійна акція. 42 дітини змагалися у спритності і точності удару. При цьому знайомство із грою для них було схожим на любов з першого погляду. Не встигли вихованці центру потрапити всередину комплексу, як уже ділилися враженнями: «Як тут здорово!» Важко передати азартний блиск в очах і цілу палітру емоцій, що відбивалися на обличчях учасників боулінг-турніру. «А це і не дивно, бо будь-який виїзд за межі центру для цих дітей уже свято, а тут усе нове, незвичне – просторий зал, небачене досі устаткування і дивовижний інвентар, солодощі та напої на столах. І це все для них, і діти від цього радіють»,- заявила директор Центру Надія Колесник.
Судячи з балів, що зростали на електронних табло, діти швидко освоїли гру. Якщо перші кинуті кулі так і норовили втекти по доріжці убік, не зачепивши ні однієї кеглі, то через якийсь час деяким гравцям  уже прямо-таки везло по-справжньому – збивали абсолютно всі кеглі.
За підсумками ігор були названі найкращі ігроки. Але усі учасники, незалежно від того, яке місце вони посіли в загальному заліку, одержали заохочувальні призи та подарунки.
До речі, торговельно-розважальний комплекс “Європа” бажає зробити подібні заходи традиційними, аби пропагувати здоровий та активний спосіб життя дітей, котрі перебувають у важкій життєвій ситуації.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх