Що чути в місті?

19.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 981
Мене турбує ремонт Крюківського моста. Скільки б грошей на це не виділялося, його все одно погано ремонтують.

Тетяна, працівник КДПУ:

Вівторок, 17 липня, 15.00

- Мене турбує ремонт Крюківського моста. Скільки б грошей на це не виділялося, його все одно погано ремонтують. Я також проти появи у нашому місті «Макдональдса». Я вважаю, що їжа в фаст-фудах дуже шкідлива, особливо для дітей.

Юрій, студент:

- Мене дуже турбує ставлення деяких водіїв маршрутних таксі до пенсіонерів. Сьогодні на моїх очах водій дуже брутально випхав літнього чоловіка-інваліда із салону своєї маршрутки. Також я вважаю, що увечері біля Пентагону просто необхідно поставити наряд міліціянтів. Бо там дуже часто трапляються сутички.

Олеся, студентка:

- Останнім часом мені не подобається велика кількість реклами у друкованих виданнях та на вулицях міста. Також хочеться, щоб Центральний пляж привели до ладу, а то купатись там неможливо. А туди люди приходять з маленькими дітьми.

Ігор,студент:

- Сьогодні дуже спекотно, і так хочеться піти на пляж. Але доводиться їздити за місто, щоб нормально покупатись та відпочити, тому що на нашому Центральному пляжі перебувати взагалі неможливо. Навіть по набережній пройтись ніяк: вода смердить та ще й сміття усюди валяється.

Сергій, робітник:

- Зараз багато говорять про будівництво «Макдональдса», особисто я ставлюся до цього позитивно. Думаю, що коли він з’явиться, то буду харчуватись там кожного дня.  Я також чув, що вулицю Леніна зроблять повністю пішохідною. Я від цієї ідеї у захваті. Бо увечері люблю прогулятись по цій вулиці, а настрій іноді псують водії, які на шаленій швидкості проїжджають по пішохідних переходах.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх