Цікаві та вигідні пропозиції від «Дельта Банку»

16.01.2012, 12:34 Переглядів: 3 331

Цікаві та вигідні пропозиції від «Дельта Банку»Плануєте здійснити велику покупку, завершити ремонт в квартирі або відсвяткувати важливу подію у вашому житті? Потрібно заплатити за навчання, купити новий ноутбук або страховку КАСКО для Вашого авто?

 

«Готівочка» наша — фантазія Ваша!» 


Кредит готівкою — це швидкий кредит без застави на будь-які ваші цілі. Сума кредиту (до 5-ти заробітних плат) перераховується на платіжну картку, гроші з якої ви можете зняти в будь-якому банкоматі або касі, а також розрахуватися карткою в магазинах або Інтернет.
Ми пропонуємо вам оформити кредит на суму від 3 000 до 25 000 гривень на строк до 50 місяців, надавши мінімум документів, ви зможете відразу отримати необхідні кредитні кошти.


Термін ухвалення рішення щодо надання кредиту — 30 хвилин.

 

Загальні умови оформлення кредиту готівкою до 25 000 гривень:


- Сума кредиту перераховується на пластикову картку, гроші з якої ви можете зняти протягом 10 днів в будь-якому банкоматі або касі, а також розрахуватися карткою в магазинах або Інтернет.
- Вік клієнта від 26 до 65 років.
- Громадянство України.
- Постійне місце роботи, без довідки про доходи.



Депозитні програми для фізичних осіб


Дельта Банк, один з лідерів фінансового ринку України, пропонує новий підхід до роботи з депозитами – розміщення вкладів через Інтернет в режимі он-лайн.
Ми дбаємо про те, щоб співпраця з Дельта Банком була вигідною і комфортною для вас. Тому з метою економії часу, сил і грошей клієнтів ми забезпечили їм можливість не тільки контролювати стан свого рахунку через систему «Інтернет-банк Дельта», а й оформляти депозити, не виходячи з дому у зручний час, зробивши всього 3 кліки, потрібно тільки зайти на сайт www.deltabank.com.ua. Депозит «Найкращий оn-line» розрахований на три місяці, відсоток - до 22% та сплачуються як в кінці строку так і щомісячно.
Цікава пропозиція від Дельта Банку — депозит «Найкращий-2012». Він розрахований на рік, перші три місяці відсоток — до 22,132%, а потім — 17%. При достроковому розірванні угоди клієнт отримує не 2% річних до вкладу, а 11%. При цьому, якщо людина хоче забрати кошти, починаючи з 91 дня, відсотки не втрачаються взагалі.


Пенсійні програми


Віднедавна Дельта Банк обслуговує пенсіонерів і їхня кількість у якості наших клієнтів постійно зростає. До банків, які надають такі послуги, особлива увага контролюючих органів, тому ми створили дуже вигідні умови для людей на заслуженому відпочинку. Так, аби оформити пенсійну картку, до «Дельта Банку» потрібно завітати лише раз. А потім пенсіонери мають такі вигоди: іменна картка поточного рахунку міжнародного класу, зняття і поповнення якої безкоштовне. При цьому на залишок нараховується 16,02% річних, які виплачуються щомісячно. Повідомлення про наявність коштів на картці клієнти отримують в СМС, які «Дельта Банк» розсилає у день перерахування сум Пенсійним фондом. Безкоштовно можна зняти кошти у 52 банкоматах Полтави завдяки об’єднаній мережі банків-партнерів та мережі «Атмосфера».

На сайті «Дельта Банку» з’явився Інтернет-банк — це можливість майбутнього, яку вже використовують за кордоном. Наш інтернет-банк — безкоштовний і зручний для клієнтів, які можуть самостійно моніторити свої поточні рахунки, кредитні та депозитні історії. Там, до речі, вищі відсоткові ставки по депозитах, ніж у традиційних відділеннях «Дельта Банку». Аби стати нашим клієнтом в інтернеті — достатньо один раз прийти до нас і написати заяву.

«Дельта Банк» — це банк людей для людей. Запрошуємо завітати до наших відділень, що знаходяться за адресами:
у Кременчуці:

Цікаві та вигідні пропозиції від «Дельта Банку»

вул. Пролетарська, 22/13. тел. (0536)74-37-25; 74-37-30;74-37-38

 

Цікаві та вигідні пропозиції від «Дельта Банку»  

вул. Красіна, 89а, тел. (05366) 2-62-03; 2-62-04 (відділення № 1)


Ліцензія НБУ № 225 від 11.10.2011

 

На правах рекламы

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх