Удар працює добре???

11.07.2013, 14:54 Переглядів: 1 216

Заява громадських організації Кременчука

21 червня на інтернет-сторінці видання «ТелеграфЪ» на правах реклами було розміщено статтю «Кременчуцький УДАР провів звітно-виборні збори», в якій місцева організація партії коротко, але дуже наголосно підкреслила себе як найактивнішу місцеву партійну організацію, яка приймає активну участь в громадсько-політичному житті міста на чолі з в вдруге обраним керівником Сергієм Перепелом.

Проте, мешканців нашого міста хвилює, що саме зробила місцева партія «УДАР» на чолі з її керівництвом, в яких заходах щодо відстоювання інтересів мешканців міста брала участь, де і коли були організовані ті чи інші громадські збори, і особливо щодо будівництва екологічно небезпечного Біланівського кар’єру, яке стосується життя та здоров’я мешканців нашого міста та всього нашого регіону?

Відповідь: ніде і ніщо!

Ні в жодних заходах щодо недопущення будівництва Біланівського ГЗК, в яких приймали участь мешканці міста, громадські організації та народні депутати, місцева партія «УДАРУ» у місті не брала. Складається враження, що місцевий осередок підігрує олігархам і владі в їх злочинних намірах. З цього можна зробити висновок про незадовільну роботу обраного в другий раз керівника місцевого осередку партії «УДАР» Сергія Перепела. Тому громадські організації міста Кременчука звертаються до Всеукраїнської партії «УДАР» і особливо до її лідера Віталія Кличка не допустити, шо б місцевий осередок партії став придатком тих, хто хоче знищити нас і наше майбутнє.

Громадські організації:

«Спілка інтелігенції» м Кременчука

«За Україну»

ТУМ ім. Т.Шевченка

«Наш захист»

«Право на захист»

«Зелений світ»

«Громадський контроль і допомога»


 

 

(На правах реклами)

 

Удар працює добре???

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх