Подорож до «Лукасної країни знань» (ФОТО)

3.09.2013, 16:12 Переглядів: 1 514

Подорож до «Лукасної країни знань»
Парад першокласників, море розваг, концерт та купа солодощів – усе це подарувала наймолодшим школярам кондитерська компанія «Лукас»

Подорож до «Лукасної країни знань»

2 вересня у центрі Кременчука відбувалася незвична яскрава демонстрація: від площі Незалежності до площі Перемоги на чолі колони крокували персонажі мультфільмів та… рум‘яні круасани. Вони супроводжували головних героїв Дня знань – першокласників. Тут були діти не лише з Кременчука, а й із Кременчуцького району – їх привезли до міста шільними автобусами. Малеча радісно посміхалася в очікуванні дива. Зробити солодким свято першого вересня – ідея компанії «Лукас», відомої у місті та за його межами своїми смаколиками.

 

Подорож до «Лукасної країни знань»

«Лукасна країна знань» гостинно запросила у цікаву подорож-казку молодших школярів. Тут на них чекали й Маша та Ведмідь, і Золушка, і Русалонька, і лялька Барбі, і казкові феї. Дітлахам запропонували цілу купу розваг. Солодкий приз можна було отримати і за вміння танцювати, і за кмітливість, і за творчі конкурси. І діти старалися – хіба ж можна пропустити цікаву гру? А з усіма казковими героями можна було сфотографуватися на згадку.

 

Привітати першокласників прийшли й дуже серйозні люди в костюмах та краватках – посадовці мерії, які підтримали свято. По їхніх обличчях було видно, що й вони розчулені, адже кожен колись був школярем, і кожного року в цей день згадує своє дитинство.

 

- Ми можемо сказати про організаторів цього свята: Олександр Семенович та Віталій Олександрович Лукацькі завжди мали соціально відповідальний бізнес. Вони постійно допомагають закладам Кременчука: і лікарням, і школам, - зазначив заступник міського голови Віктор Калашник. А дітям побажав «заряджатися» солодощами та гарного настрою на весь навчальний рік.

 

- Ми вирішили влаштувати вам свято, і я маю честь запросити вас у казкову «Лукасну країну знань», вона для вас відкрита, - від імені компанії «Лукас» Людмила Боталова, начальник бюро реклами та PR, привітала дітей та їхніх батьків з першим шкільним днем.

 

Найвдячніше свято сприймали ті, кому воно призначалося - першокласники. В подружок Ані та Валерії сьогодні піднесений настрій. Дівчатка були разом у дитсадку, а сьогодні разом пішли у 1-й клас гімназії №6. У школі їм сподобалося, а на святі ще більше: тут вони запально танцювали і здобули цілу коробку смачного печива ТМ «Лукас»! Потім разом з усіма спостерігали, як у небо летить повітряний корабель знань – як символ того, що всім першокласникам належить здобути.

 

Свято вирувало кілька годин. Хто хотів, міг спробувати себе у ролі кондитера – таку можливість надали майстри фірми «Лукас». Було й більш легке, але не менш приємне заняття – шоу мильних бульбашок. А завершилася кількагодинна шоу-програма веселою дискотекою з феями Wіnx.

 

Організатори зробили все, щоб це 1 вересня стало для першокласників незабутнім. «Лукасна країна знань» відкриває свої двері для юних кременчужан уже другий рік поспіль – яскраве дійство стає доброю традицією, даруючи купу вражень, позитивних емоцій та цікавого спілкування.

 

Подорож до «Лукасної країни знань»

 

На правах реклами

Автор: ermakova Фото: Дмитро Бабець
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх