ПАТ ’’КРЕМЕНЧУКМ’ЯСО’’: формула успіху

15.07.2011, 08:14 Переглядів: 5 895
14 липня національний виробник ПАТ «Кременчукм’ясо» святкував своє 13-річчя.

З кожним роком ТМ «ФАРРО», під якою підприємство випускає продукцію, впевнено  збільшує кількість поціновувачів.  Для підприємства - це найкращий результат  багаторічної праці.  Головні складові успіху відкрито...

Технології сучасні

За останні роки роботи ПАТ «Кременчукм’ясо» проведена повна реконструкція цехів і підрозділів підприємства. Встановлено найсучасніше обладнання виробництва Австрії, Німеччини, Чехії, Іспанії. Тому всі технологічні процеси суворо регламентовані та постійно контролюються, а  ручна праця майже зведена до мінімуму. За процесом виробництва на всіх етапах  слідкують «розумні» автомати.

Сировина українська

М’ясну сировину для виробів на «Кременчукм’ясо» відбирають ретельним способом. Використовується  виключно продукція вітчизняних виробників, яку закуповують у тваринних комплексах. Імпортне м’ясо на підприємстві, наприклад з Польщі, не переробляють. А якість сировини відслідковує виробнича лабораторія, яка атестована в державній метрологічній системі.

Контроль жорсткий

Контроль якості готової продукції здійснює виробнича лабораторія та незалежний ветлікар.  До того ж зразки продукції відбирають на дослідження в інших регіонах, де вона реалізується. Контролює продукцію і Управління споживчого захисту.

Якість підтверджена

Вся продукція ТМ «ФАРРО»  відповідає  вимогам ДСТУ 4436:2005. За цим стандартом виробник повинен строго дотримуватися рецептури і не може використовувати компоненти, не затверджені національними стандартами. Рецептура понад 60% продукції «Кременчукм’ясо» була створена ще за часів СРСР. І по цей день ні за яких обставин від неї  не відступають ані на крок.

Люди захищені

За останні  роки роботи підприємство створило найпотужнішу систему соціального захисту  своїх працівників. Соціальний пакет для кожного передбачає безкоштовний обід у сучасній їдальні, відпочинок для дітей робітників у таборах, а родинам кращих працівників пропонують путівки для відпочинку на Чорному та Азовському морях всього за 10% від їх вартості. Видають працівникам і безпроцентні позики,  і матеріальну допомогу на лікування. Незабаром на території підприємства з’явиться і побутовий цех.

Працівники «Кременчукм’ясо» активно беруть участь у корпоративних святах та конкурсах професійної майстерності. А на футбольному полі, яке знаходиться прямо на території, змагаються команди цехів та тренуються діти футбольної школи «Кремінь».

Визнання гідне

За результатами досліджень компаній ТNS Україна у 2009 року, бренд «ФАРРО» входить в 30-ку самих популярних в Україні. А з початку 2010 року, згідно рішення експертної ради,

до складу якої увійшли керівники національних торговельних мереж та представники ведучих дослідницьких компаній України, Національна премія «Made-in-Ukraine-2010»: ТМ «ФАРРО» від ПАТ «Кременчукм’ясо» одноголосно присуджено звання найкращого виробника України в номінації «М’ясні продукти». Вища проба, Найкраща торгова марка України, диплом Державного конкурсу якості «Сто найкращих товарів України»:

усі ці  нагороди - результат   багаторічної  наполегливої праці великого колективу  «Кременчукм’ясо».

Покриття національне

  • 13 регіональних відділів продажу продукції під ТМ «ФАРРО» відкрито майже по всій Україні
  • 8 фірмових магазинів «М’ясна лавка» працюють у Кременчуці, Комсомольську, Полтаві та Львові
  • «Фуршет», «Велика кишеня», «Амстор», «Фора», «Фоззі», «Таврія», «Абсолют»  - найбільші торговельні мережі України реалізують продукцію ТМ «ФАРРО».

                                                                                                               Олександр  Брусенський

Найголовніший капітал - люди

Керівник ПАТ «Кременчукм’ясо» Ірина ДРОЗДОВА:

«Успіх компанії залежить від ефективної діяльності кожного працівника і неможлива без творчості. На підприємстві працює команда висококваліфікованих професіоналів, здатних виконувати найскладніші завдання для досягнення головної мети діяльності компанії – виготовлення якісних м’ясних та ковбасних виробів.  Ми пишаємося своєю продукцією і цінуємо кожного працівника нашого підприємства. Від щирого серця бажаю всім добробуту у сім’ях, міцного здоров’я, успіхів у роботі, а головне — популярності нашої продукції у покупців, у наших дорогих кременчужан. З Днем народження, «Фарро», з Днем народження, «Кременчукм’ясо»!

На правах реклами



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх