Олексій Петриченко став переможцем І-го Відкритого кубка України з пауерліфтингу.

11.11.2011, 10:36 Переглядів: 2 631

Олексій Петриченко став переможцем І-го Відкритого кубка України з пауерліфтингу.
28-30 жовтня  у Дніпропетровську відбулися змагання  І-го Відкритого кубку України з пауерліфтингу серед спортсменів з УОРА.

У змаганнях взяли участь тільки сильніші спортсмени України, розрядом не нижче майстра спорту. У складі збірної команди Полтавської області у змаганнях взяв участь і наш земляк, член ДГО ДЮЦСІ «Оріяна», мешканець села Кам’яні Потоки – Олексій Петриченко.



Олексій зараз тренується у чемпіонки світу з пауерліфтингу Ірини Карпової (Полтава), роботу з ним продовжує також доцент кафедри КНУ ім. М.Остроградського, Владислав.
Лисенко. Хлопець перейшов у більш велику вагову категорію до 75кг, на цих змаганнях він планував завдання мінімум – отримати майстра спорту міжнародного класу, завдання максимум – виконати паралімпійський норматив 172,5кг або рекорд України 173кг, так як ці змагання зареєстровані у Міжнародному паралімпійському комітеті.
У першій спробі Олексій замовив вагу 160кг, яка відповідає нормативу МСМК  і впевнено взяв цю вагу.У другій спробі він легко впорався з вагою 165кг, у третій, нажаль, не здолав  вагу 170кг, але  другої спроби  165кг йому вистачило, щоб стати переможцем І-го Відкритого кубку України з пауерліфтенгу серед спортсменів з УОРА (ураження опорно-рухового апарату).
Як завжди фінансову підтримку Олексію надали Кременчуцька райдержадміністрація ( голова Ю.Нагорний), КРО ВПФСТ «Колос» (голова Андрій Горячковський). Правління нашої організації теж не залишило Олексія без підтримки, завдяки фінансовій підтримці ДП «Фрерротранс» м.Комсомольська (директор М.Кіпрюшин).Також спортсмену допомогла Полтавська обласна ДЮРСШІ (директор Сергій Калайда), оскільки Олексій зараз тренується у ній.
Правління, батьківський комітет ДГО ДЮЦСІ «Оріяна» та працівники Кременчуцької філії Полтавського обласного центру  «Інваспорт» щиро вітають Олексія Петриченко та його тренерів Ірину Карпову і Владислава Лисенко з виконанням нормативу майстра спорту міжнародного класу.

ДОО ДЮЦСИ "Орияна"

Автор: krivoruchko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх