Визначення кращих спортсменiв з iнваспорту за I пiврiччя 2012 року.

28.07.2012, 10:20 Переглядів: 1 709

Визначення кращих спортсменiв з iнваспорту за I пiврiччя 2012 року.  Нашi чемпiони - Олег Бiлоконь, Андрiй Голiвець, Вiталiй Островський. Кращий тренер - Олександр Кисильов.

Вже 3-й рік поспіль керівництво Кременчуцької філії «Інваспорту» визначає кращих тренерів та спортсменів філії. Ось і в цьому році тренерська рада та спеціалісти філії обрали кращих за результатами І-го спортивного півріччя 2012 року.


Даний захід організований виконкомом Кременчуцької міської ради, Кременчуцькою філією «Інваспорту», правлінням та опікунською радою ДГО ДЮЦСІ «Оріяна».


    Першу та другу сходинки серед спортсменів посіли чемпіон Європи 2012 року з легкої атлетики у штовханні ядра у закритих приміщеннях серед спортсменів з вадами слуху, ЗМСУ –  Олег Білоконь та чемпіон Європи 2012 року з легкої атлетики у штовханні ядра  серед спортсменів з вадами зору, МСУ – Андрій Голівець,  третє місце у Чемпіона України 2012 р. з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, МСМК – Віталія Островського.

 

Визначення кращих спортсменiв з iнваспорту за I пiврiччя 2012 року.

    Хочемо сказати, що й у ІІ-му півріччі 2012 року ці спортсмени впевнено покращать свої результати, так вже в липнi у м. Орландо (штат Флорида, США) Віталій Островський став срібним призером Чемпіонату  Світу з  пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору, а Олег Білоконь  у м. Торонто (Канада) став чемпіоном Світу у штовханні ядра та бронзовим призером у метанні диску. Андрія Голівця у вересні чекає Паралімпійський Лондон, так що практично вже визначені  кращі спортсмени  ІІ-го півріччя 2012 року.
Кращим тренером визнано тренера обох чемпіонів Європи – Олександра Павловича Кисельова.


Вiтаємо спортсменiв та тренера, бажаємо успiхiв у майбутньому!!!

 

Фото прес-служби мiської ради.

Автор: gorsky
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх