ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука.

20.08.2012, 17:20 Переглядів: 5 147

ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука. З 12 по 26 серпня в ЛК "Айсберг" проходить Літній кубок Кременчука з хокею ТМ «Олександрія», в якому приймають участь вісім команд.

Минулого тижня стартував Літній кубок Кременчука з хокею ТМ «Олександрія».  Участь в турнірі беруть п’ять місцевих колективів – ХК «Кременчук Дрім-Тім» (об’єднана команда дорослих та юніорів  ХК «Кременчук»), ХК «Кременчуцькі колеса», ХК «Метеор», ХК «Шторм» та ХК «Фізкультурник» і три запрошені команди – ХК «Лубни», ХК «Кобеляки» та ХК «Айсберг» з Комсомольська.
Турнір проходитиме з 12 по 26 серпня. Команди розбито на дві групи.
Група А: ХК «Кременчук Дрім-Тім», ХК «Кременчуцькі колеса», ХК «Лубни» та ХК «Кобеляки».

Група В: ХК «Метеор», ХК «Шторм», ХК «Фізкультурник» та ХК «Айсберг».

 

ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука.
Команди в групах повинні зіграти між собою в одне коло і виявити півфіналістів двох почесних трофеїв. Попередній груповий етап вже майже завершено. Залишилось провести три матчі, які не мають особливого турнірного значення в розподілі місць. З групи «А» до подальшої боротьби за «Кубок ТМ «Олександрія» вийшли ХК «Кременчук Дрім-Тім» та ХК «Кременчуцькі колеса», боротьбу за втішний «Кубок Надії» вестимуть ХК «Лубни» та ХК «Кобеляки». З групи «В» за перший приз поборються ХК «Айсберг» та ХК «Шторм» , а за втішний кубок ХК «Фізкультурник» та ХК «Метеор».  Пари півфіналістів «Кубку Надії» мають зустрітися між собою в п’ятницю: ХК «Фізкультурник» – ХК «Кобеляки» о 19.00 і ХК «Метеор» – ХК «Лубни» о 21.00, а пари півфіналістів «Кубку ТМ «Олександрія» в суботу: ХК «Кременчук Дрім-Тім» – ХК «Шторм» о 9.00 і ХК «Кременчуцькі колеса» – ХК «Айсберг» о 11.00.Фінальні матчі призначено на неділю.

Фінал «Кубку Надії» о 10.00 та фінал «Кубку ТМ «Олександрія» о 12.00.

 

ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука.

До речі, з 23 по 26 серпня в нашому місті проходитиме форум хокейних арбітрів Професійної хокейної ліги України і саме кращі з них обслуговуватимуть півфінальні та фінальні матчі. Крім того, на форумі пройдуть підготовку і отримають офіційний статус хокейного арбітра вісім мешканців  Кременчука. Це ще один важливий крок для розвитку хокею в місті.


В минулу суботу відбувся товариський матч між Збірною командою міста та чемпіонами України минулого сезону в віці U-17 – хокеїстами ДЮСШ «Крижинка». Шалена підтримка чисельних вболівальників провокувала команди на відвертий хокей і всі, хто мав змогу відвідати це свято хокею, отримали незрівнянне задоволення від  незвичайного матчу.  Запекла боротьба на хокейному майданчику тривала на протязі всього матчу. Молоді хокеїсти демонстрували небачені швидкості і прагнули перемоги за рахунок швидкого контролю шайби, а зірки кременчуцького хокею, яких «у бій» повів один з найкращих українських хокеїстів, а нині тренер Національної Збірної України U-18 Олександр Савицький, за рахунок досвіду і комбінаційного хокею. Перемогу з рахунком 7:6 святкували молоді таланти.


Наступного сезону ХК «Кременчук» планує виступ команди 1995-1996 р.н. в Юніорській хокейній лізі Білорусі. Керівництво клубу оголошує конкурс на назву для цієї команди. Переможці конкурсу отримають призи. Свої варіанти Ви зможете надсилати в коментаріях, при цьому вказуючи свою електронну адресу.

 

ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука. ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука.
ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука. ХОКЕЙ. Літній кубок Кременчука.

Автор: gorsky
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх