Чемпіонат міста Кременчука з хокею

29.10.2012, 16:41 Переглядів: 2 287

Чемпіонат міста Кременчука з хокею  В чемпіонаті міста відіграли 26 матчів із 90 запланованих 

За останні три тижня жовтня місцеві хокеїсти відіграли 26 матчів із запланованих 90. За регламентом Чемпіонату міста з хокею десять команд мають зіграти між собою два кола. Потім кращі вісім позмагаються за Кубок міста за системою плей-офф до трьох перемог. За підсумками  майже третини сезону до групи лідерів ввійшли -  ветеранський склад ХК «Кременчук», їх молода зміна - ХК «Кременчук-JR» та команда «Кальвадос» з Полтави. Далі до п’ятірки лідерів несподівано увірвались «Метеор» з Молодіжного та ще одна гостьова команда ХК «Лубни». Другу п’ятірку команд очолює постійний призер усіх місцевих змагань ХК «Кремінь» ім. Литвина, який, нажаль, не дуже вдало стартував у цьому сезоні. Далі розташувались ХК «Айсберг» з Комсомольська, відігравший фактично з усіма лідерами, та ХК «Фізкультурник» - переможець Кубку Надії минулого сезону. Передостання позиція у ХК «Шторм», на останньому місці - ХК «Кобеляки». Це єдина  команда, яка не набрала за п’ять матчів жодного очка в загальному заліку.

Перша третина чемпіонату принесла декілька несподіваних результатів. Дуже потужно стартувала молода зміна ХК «Кременчук», в шістьох зіграних матчах поступившись тільки старшим товаришам. Впевнено виглядає ХК «Кальвадос» з Полтави, який також втратив очки тільки з ХК «Кременчук». Досить зрілою грою порадував ХК «Метеор», який напередодні чемпіонату провів вагому селекцію і спромігся переграти одного з лідерів - ХК «Кремінь». Відновивши за рахунок молоді свої колективи, вітчутно додали у грі лубенчани і комсомольчани.

 

Турнiрна таблиця.

 

Команди

I

В

ВО

П

ПО

Ш

О

Кременчук

5

5

-

-

-

57-10

15

Кременчук-JR

6

5

-

1

-

23-19

15

Кальвадос

5

4

-

1

-

35-26

12

Метеор

6

2

-

3

1

26-31

7

Лубни

5

2

-

2

1

14-19

7

Кремiнь

5

1

1

2

1

16-13

6

Айсберг

4

1

1

2

-

12-17

5

Фiзкультурник

5

1

1

3

-

24-30

5

Шторм

4

1

-

3

-

13-21

3

Кобеляки

5

-

-

5

-

10-43

0

 

В Відкритій першості Білорусі юніори ХК «Кременчук» впевнено провели чергові виїзні матчі з минулорічним чемпіоном Білорусі ХК «Юність» з Мінська, вигравши обидва протистояння. В наступного турі 18 листопада ХК «Кременчук» прийматиме «СДЮШОР-Динамо» (Мінськ). На даний момент команда, яка представляє наш рідний Кременчук, посідає першу сходинку в чемпіонаті Республіки Білорусь - досить хокейної держави, яка прийматиме в 2014 році Чемпіонат Світу з хокею.

P.S. Чемпіонат міста Кременчука з хокею в ЛК «Айсберг» відновиться після невеликої перерви. З 1-го листопада в ЛК «Айсберг» почнуться технічні роботи з розширення хокейного майданчика та розташування глядацьких трибун, які триватимуть близько трьох тижнів.

Автор: gorsky
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх