В Кременчуцi пройшли спортивнi заходи - «Ти зможеш, якщо зміг я!»

18.01.2013, 10:23 Переглядів: 1 918

В Кременчуцi пройшли спортивнi заходи - «Ти зможеш, якщо зміг я!»Протягом зимових канікул у Крюківському районі відбулися спортивні заходи

14 січня 2013 року в інтернаті Макаренка Крюківський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував останній спортивний захід у рамках акції «Ти зможеш, якщо зміг я!». З вихованцями закладу, учнями 5 – 7 класів, провели веселі естафети і визначили найкращих спортсменів у змаганнях. 


Також, у рамках зимових спортивних заходів, з 8 по 12 січня  проведено спортивні змагання з настільного тенісу, шахів,  гирьового спорту, армреслінгу та підтягування з навантаженням у Кременчуцькій виховній колонії для неповнолітніх.

 

В Кременчуцi пройшли спортивнi заходи - «Ти зможеш, якщо зміг я!»

До проведення змагань долучилися хлопці з команди Street Workout Кременчук, які у свою чергу виступили суддями у силових видах програми та провели свої показові виступи для вихованців. Окрім спортивної частини, вихованці отримали можливість поспілкуватися з хлопцями, що на професійному рівні займаються спортом та ведуть здоровий спосіб життя.

 

В Кременчуцi пройшли спортивнi заходи - «Ти зможеш, якщо зміг я!»

Суддя в змаганнях з армреслінгу - Денис Гаврiков.

За словами голови комітету з фізичної культури та спорту Ганни Келембет, у Крюківському районі в період зимових канікул для вихованців інтернатних закладів  спортивні змагання «Ти зможеш, якщо зміг я» проходять вже вдруге.


У цьому році дещо змінено сам формат заходів завдяки залученню професійних спортсменів. Є сподівання, що у наступному році таких спортсменів, які виявлять бажання долучитися до заходів, буде ще більше.

Автор: krukiv-rada.gov.ua Джерело фото: krukiv-rada.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх