Кременчужанин викрав людину і ніч протимав у гаражі (уточнено)

9.06.2015, 10:59 Переглядів: 7 092

36-річний чоловік не сплатив знайомому обіцяної суми за пошук роботи і опинився під замком та тимчасово залишився без двох автомобілів

Минулими вихідними до правоохоонців Кременчука звернувся 36-річний кременчужанин і розповів, що нещодавно опинився в заручниках і залишився без двох автомобілів, повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській області.

 

Як повідомив постраждалий, із своїм 45-річним викрадачем він знайомий по роботі – час від часу той пропонував йому працювати на будівництві, а натомість мав отримати суму за пошук роботи. Цього разу 36-річний працівник сплатив роботодавцю лише частину грошей - каже, багато витратив на матеріали та інше. Звісно, чоловікові це не сподобалося, і він вирішив розібратися з працівником по-своєму. Викрав його, «пом’яв» (завдав легких тілесних ушкоджень), ніч протимав у гаражі в районі Великої Кохнівки та забрав у користування два автомобілі – ГАЗ та ВАЗ2106, як гарантію, що борг повернуть.

 

Міліція зреагувала швидко, і вже за кілька годин автомобілі опинилися у законного власника. Гроші працедавцеві робітник так і не повернув.

 

За фактом події відкрито кримінальні провадження за статтями 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Викрадачеві загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до пяти років. Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до цієї справи.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх