Родинам загиблих кременчужан вручили ордени

13.08.2015, 12:39 Переглядів: 3 880

Родинам загиблих кременчужан вручили ордени

Сім'ям Древаля, Покладова та Пугачова подякували за мужність синів та чоловіків

У Кременчуцькій міській раді вручили державні нагороди родинам кременчужан, загиблих під час виконання службового обов’язку в зоні антитерористичної операції.

 

Заступник воєнного комісара по роботі з особовим складом майор Сергій Покотило висловив подяку батькам за виховання синів, захисників нашої Вітчизни.

 

Державні нагороди родинам трьох кременчужан вручив заступник міського голови Віктор Калашник, який подякував батькам і рідним за Героїв, які віддали своє життя за Україну та кременчужан.

 

“Вони одні з перших пішли захищати Україну. Завдяки їх подвигу Кременчук живе мирним життям. Вони завжди житимуть у наших серцях”, - додав Віктор Калашник.

 

Родинам загиблих кременчужан вручили ордени

 

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно нагороджений Вадим Пугачов. Молодший сержант 92 окремої механізованої бригади загинув 16 травня 2015 року біля міста Щастя при ліквідації диверсійно-розвідувальної групи. Нагороду отримувала мама Вадима Татьяна Олексіївна.

 

Родинам загиблих кременчужан вручили ордени

 

Олексій Древаль посмертно нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Боєць 93 механізованої бригади загинув у серпні при виході з Іловайського оточення. Нагороду отримала дружина Катерина.

 

Сестра Олексія подякувала військкомату та хлопцям, які повернулися живими і допомогли знайти Олексія: “Спасибі 29-річній медсестрі Олені Масляній, яка була поранена в шию і обидві ноги. Також дівчатам з батальйону “Донбас”, які рятували хлопців. Хочу, щоб більше нагород вручали живим”, - сказала вона.

 

Родинам загиблих кременчужан вручили ордени

 

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня посмертно нагороджено Андрія Покладова. Старший лейтенант, командир роти вогневої підтримки 128 гірничо-піхотної бригади загинув у лютому 2015 року під Дебальцевим.

 

“Рана залишена в моєму серці горить палючим вогнем. Образ рідної дитини залишиться зі мною до кінця днів. Дякую за пам'ять про мого сина, за його подвиг та вчинок”, - подякувала присутнім мама Андрія Покладова Анна Маркіянівна.

 

Як раніше писав "Телеграф", сестрі кременчужанина Сергія Щербака, загиблого в АТО, вручили орден.

Автор: Альона Душенко Фото: Ростислав Богданов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх