Чортова дюжина 2015 року

16.01.2016, 13:00 Переглядів: 5 633

Чортова дюжина 2015 року

13 найрезонансніших кримінальних та надзвичайних подій минулого року

Пограбування ювелірного магазину

 

Чортова дюжина 2015 року

 

19 травня двоє чоловіків пограбували ювелірний магазин. Один із них підстрелив двох охоронців, захопив маршрутку з пасажирами та почав стрілянину по міліціянтах у центрі міста. Чоловіка затримали на вході у Міський сад. Другому грабіжнику спочатку вдалося втекти, але згодом правоохоронці знайшли його п'яним на Молодіжному. Наразі обох судять.

 

Вбивство Петра Миргородського

 

Чортова дюжина 2015 року

 

24 жовтня у селі Кривуші вбили кременчуцького бізнесмена Петра Миргородського, який займався оцінкою майна. Чоловіка знайшли мертвим у власному легковому автомобілі Toyota біля його ж будинку ввечері. На його тілі виявлено численні тілесні ушкодження. І досі вбивство Петра Миргородського залишається не розкритим.

 

19-річна дівчина померла на операційному столі

 

Чортова дюжина 2015 року

 

28 липня 19-річна дівчина померла на операційному столі у Третій міській лікарні. Її туди привезли з апендицитом. Як заявили у поліції, в смерті дівчини винні медики. Медсестра подала анестезіологу аргон замість кисню. Аргон витісняє кисень, внаслідок чого дівчина задихнулася на столі. Першочергові заходи щодо відновлення дихання не допомогли, дівчина померла.

 

Вантажівка «протаранила» два житлових будинки

 

Чортова дюжина 2015 року

 

14 жовтня у Крюкові вантажівка «протаранила» два житлових будинки. Водій об'їжджав велосипедиста, різко «крутнув кермо», але не зміг його втримати. Вантажівка з'їхала з дороги і врізалась у два приватних будинки. Від удару винесло стіну в дитячій кімнаті, і уламки впали просто на дитяче ліжечко. На щастя, за півгодини до аварії дитина заплакала і її забрали з ліжечка.

 

Полювання на бізнесменів

 

Чортова дюжина 2015 року

 

Наприкінці 2015 року у місті з'явилася банда розбійників. Троє чоловіків спортивної статури скоїли напад на двох підприємців. В обох випадках злочинці, погрожуючи розправою, заходили до помешкань, зв'язували власників та виносили майно. Останнього разу бізнесмена пограбували заради вигоди у 8 тисяч гривень. І досі розбійники залишаються на волі.

 

Телефонні аферисти «розвели» бабусю на 150 тисяч

 

Чортова дюжина 2015 року

 

27 жовтня кременчужанам надходили дзвінки (як на мобільні, так і на стаціонарні телефони) від аферистів, які намагалися переконати їх, що їхні діти потрапили в ДТП і їм терміново потрібні гроші на операцію. З 10 дзвінків, про які знають у міліції, два виявилися вдалими для шахраїв. Найбільше віддала аферистам 75-річна кременчужанка – понад 150 тисяч гривень.

 

Вбивство Ольги Гуржій

 

Чортова дюжина 2015 року

 

Новина про зникнення Ольги Гуржій сколихнула все місто. Півтора місяця її шукали як правоохоронці, так і звичайні кременчужани. 10 грудня тіло жінки знайшли в одній із квартир у нагірній частині міста. На місці затримали і підозрюваного у вбивстві – 22-річного знайомого Ольги. Поліція назвала вбивство жінки одним із найжорстокіших убивств у Кременчуці.

 

Тікаючи від силовиків, загинув суддя Земцов

 

Чортова дюжина 2015 року

 

30 жовтня у ДТП загинув суддя Віталій Земцов. Аварія сталася під час погоні. Daewoo Lanos, в якому знаходився суддя і за кермом якого був адвокат Віталій Свириденко, намагався втекти від авто співробітників Генпрокуратури. На вулиці Ярмарковій автомобіль потрапив під фуру. Суддя загинув на місці, а адвоката відвезли до лікарні. У справі фігурував хабар у $5000.

 

Однорічний хлопчик втопився у вуличному туалеті

 

Чортова дюжина 2015 року

 

6 вересня на Ревівці однорічний хлопчик втопився у вуличному туалеті. Спочатку батьки звернулися до правоохоронців та повідомили про зникнення малюка, який повзав по двору. Більше доби поліція шукала дитину. Наступного дня, коли асенізаційна машина очистила туалет, слідчі в мулі знайшли тіло малюка.

 

Після падіння зі скелелазного тренажера помер 7-річний хлопчик

 

Чортова дюжина 2015 року

 

16 січня у манежі університетського спорткомплексу «Політехнік» з 11-метрової висоти впав 7-річний хлопчик. Дитина тренувалась у секції альпінізму під наглядом свого 41-річного батька. Через несправність карабіну на страхувальному ремені малюк зірвався. Його забрала «швидка», але медики були безсилі. Від отриманих травм дитина померла у реанімації.

 

Палій автівок із Молодіжного

 

Чортова дюжина 2015 року

 

З вересня місяця 21-річний кременчужанин тероризує жителів Молодіжного. Молодик палить автомобілі просто по дорозі додому. На його рахунку поняд десять спалених автівок та одне викрадення авто. Вже декілька разів правоохоронці затримували молодика, але не заарештовували. Тож і досі все проходить за схемою: спалив – затримали – відпустили – спалив.

 

Смерті біля «Sport Life»

 

Чортова дюжина 2015 року

 

У 2015 році дорога біля спорткомплексу «Sport Life» забрала життя трьох кременчужан. Вони загинули під колесами авто на пішохідному переході, який ігнорують автомобілісти. Аналогічна ситуація мала місце на вул. Київській біля «Нової лінії». З появою світлофору смертельні ДТП припинилися. На початку січня кременчужани зареєстрували дві петиції меру: в одній просять встановити світлофор або лежачого поліцейського.

 

«Криву» знову відпустили

 

Чортова дюжина 2015 року

 

Наркоторговця на прізвисько «Крива» знає майже усе місто. За даними правоохоронців, його затримували вже чотири рази і кожного разу відпускали. На початку грудня його «взяли» в одному з житлових будинків на вул. Гвардійській. У помешканні чоловіка знайшли 26 пакетиків з метамфетаміном, вартість якого на чорному ринку перевищує 35 тисяч гривень. Та зараз «Крива» знову на волі.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх