Кременчук попрощався з "Кришталевою дівчинкою" Оксаною Приходько

14.02.2016, 15:43 Переглядів: 19 610

Оксана все життя мужньо боролася із вродженним недугом, побувала у понад 20-ти містах України, вивчила англійську, стала студенткою вуза, гарно малювала, в'язала та грала у брейн-ринг

12 лютого кременчужани прощалися із 24-річною Оксаною Приходько, "Кришталевою дівчинкою", про яку писав "ТелеграфЪ" у 2015 році. За словами рідних, Оксана померла від ускладнень після захворювання на грип.

 

Провести Оксану в останній путь прийшло дуже багато людей: близькі, рідні та прості кременчужани, які знали її та пишалися її доброю, і водночас мужньою та творчою натурою. 

 

"Уходит в вечность Хрустальная девочка ... Спасибо за то, что была, научила мужеству и желанию жить. Земля пухом", - пишуть знайомі Оксани в соцмережах. 

 

За словами лікарів, дівчинка була однією з тих, кого називають «кришталеві люди», і хворіла на незакінчений остеогенез або ламкість кісток. Своє дитинство провела з батьками та рідними, проходила дороговартісне лікування у Москві, а згодом пішла до кременчуцької школи №28. І хоча навчатися у класі не могла, займалася індивідуально вдома, бо дуже хотіла вчитися.

 

У свої 24 Оксана Приходько побувала у понад 20-ти містах України, вивчила англійську, стала студенткою вуза та підкорила Карпати і Чорне море.

 

А ще Оксана дуже любила займатися творчістю: в'язала, малювала гарні картини, брала участь у різноманітних виставках, грала в брейн-ринг, була у команді від "Адаптаційно-реабілітаційного оздоровчого клубу інвалідів" ("АРОКІ").

 

Зовсім недавно (у грудні 2015 року) брала участь у конкурсі талановитої молоді "Час жити".

 

Про світлу та творчу Людину з великої букви, якою була Оксана - читайте у публікації "Кременчуцька кришталева дівчинка".

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх