У Кременчуці чоловік вдарив жінку сокирою, а сам застрелився

20.03.2016, 22:16 Переглядів: 11 360

У Кременчуці чоловік вдарив жінку сокирою, а сам застрелився

Кременчужанка отримала тяжкі тілесні ушкодження, а її співмешканець помер від вогнепального поранення

У Кременчуці 48-річний чоловік побив 50-річну співмешканку та вдарив її сокирою, а сам застрелився. Про це повідомляє прес-служба поліції та медики.

 

Повідомлення про подію надійшло на лінію «102» до Кременчуцького відділу поліції близько 16.00 години. За допомогою до правоохоронців звернулися рідні та сусіди, які виявили в одній із квартир в мікрорайоні Молодіжний на вул.Володимира Великого (Тельмана) міста Кременчука, з тілесними ушкодженнями власників помешкання.

 

З місця пригоди, до лікарні в тяжкому стані госпіталізовано 50-річну кременчужанку. У неї - рублені рани лобної, тім'яної ділянки голови та інші тілесні ушкодження. Жінка знаходиться у реанімації 3-ї міськлікарні. У неї мозкова кома.

 

Її стан лікарі оцінюють як тяжкий.

 

Також до лікарні було госпіталізовано і співмешканця останньої, з вогнепальним пораненням. Діагноз - вогнепальне поранення ділянки шиї, скроневих ділянок голови з обох сторін. Чоловік від отриманих травм помер. 

 

За попередньою інформацією, що встановлена правоохоронцями, після сімейної сварки чоловік спричинив жінці тілесні ушкодження та намагався здійснити самогубство.

 

У Кременчуці чоловік вдарив жінку сокирою, а сам застрелився

 

«Наразі на місці події працюють експерти та слідчі кременчуцької поліції. Що саме трапилося в помешканні - буде встановлено тільки в ході слідства. З місця події правоохоронцями вилучено пістолет та ряд інших речових доказів», - повідомив Вадим Могила керівник кременчуцької поліції.

 

За фактом події Кременчуцьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 15 та статтею 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх