Полтавського вчителя засудили за розбещення неповнолітніх

10.06.2015, 12:43 Переглядів: 2 619

Учитель фізики, інформатики, астрономії та захисту Вітчизни близько року надсилав учням фотографії та повідомлення сексуального характеру через соцмережу «ВКонтакті». Чоловіка засудили на три роки умовно

Нещодавно Київський районний суд міста Полтави виніс вирок у справі 40-річного полтавського вчителя, якого у середині квітня запідозрили у поширенні порнографічних матеріалів серед учнів.

 

Як встановив суд, протягом двох років (2012-2014) чоловік працював в одній із шкіл Полтави учителем фізики, інформатики, астрономії та захисту Вітчизни. З 2013 року він став займатися протиправною діяльністю, надсилаючи кільком своїм учням з 8-11 класів фото та повідомлення сексуального характеру. Для цього використовував соціальну мережу «ВКонтакті», де мав два зареєстровані аккаунти.

 

Під час судового засідання чоловік покаявся, повністю визнав свою провину і попросив суворо не карати. Відомо, що до суду 40-річний полтавець притягається вперше, має вищу освіту, розлучений.

 

Зі школи вчителя звільнили.

 

Під час слідства у чоловіка вилучили порнографічну продукцію (плакати, фотографії, фільми) та комп’ютер, за допомогою якого він це поширював. 

 

Інкримінували вчителеві статті 156 (розбещення неповнолітніх) та 301 (виготовлення та поширення порнографічної продукції) КК України. Зважаючи на каяття та відсутність обтяжуючих обставин полтавця засудили до 3-х років позбавлення волі умовно.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх