В Кременчуці «на гарячому» впіймали Бонні та двох Клайдів

11.06.2015, 09:47 Переглядів: 3 401

Троє злодюжок винесли з підвалу на бульварі Пушкіна автообладнання та інструменти і впіймалися на вулиці в центрі міста, коли несли збувати викрадене

У Кременчуці в ніч з 10 на 11 червня батальйон патрульної служби затримав трьох кременчужан – 31-річну жінку та двох чоловіків 28-и і 40-ка років, яких запідозрив у вчиненні злочину, повідомляє прес-служба міського управління міліції.

 

Як виявилося, зупинили підозрюваних не дарма – ті тягли з собою купу автообладнання та різноманітних інструментів, а звідки і чиї речі – пояснити не змогли.

 

Як встановили правоохоронці, тієї ночі трійка обікрала підвал на бульварі Пушкіна – збили замок і взяли все, що сподобалося.

 

Наразі міліція встановлює завдану власникові підвалу суму збитку та причетність фігурантів справи до інших злочинів.

 

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому) КК України. Крадіям загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

Прес-офіцер Анна Васенко звертається до кременчужан з проханням бути обачними та повідомляти міліцію про металоприйомні пункти, куди привозять крадені речі. Така громадська активність дозволить зменшити кількість крадіжок у місті та вберегти майно кременчужан. Звертатися можна за телефоном чергової частини УМВС у Полтавській області 0532 51 77 57 та за мобільним – 093 881 90 42.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх