Волонтери з Полтавщини перевозили боєприпаси

15.07.2015, 14:45 Переглядів: 3 701

Волонтери з Полтавщини перевозили боєприпаси

Затримали 8 волонтерів в Артемівському районі Донецької області 

14 липня близько 22:00 в Артемівському районі (Донецької області) затримали волонтерів, які перевозили боєприпаси. На блокпості поблизу міста Часів Яр при огляді мікроавтобусу виявили бойові припаси. В автомобілі знаходилось 8 волонтерів, жителів Полтавської області.

 

Збройовий арсенал з 10 гранат та близько 700 патронів різного калібру знаходився у салоні волонтерського мікроавтобусу. Одну з гранат вилучено із карману куртки 44-річної жінки, ще один чоловік перевозив боєприпаси у чохлі з-під термосу. Основна ж частина арсеналу була захована у поліетиленовому пакеті, наразі встановлюється, кому з 8-ми пасажирів він належав.

 

Як повідомила “Телеграфу” прес-служба Артемівського МВ ГУМВС України в Донецькій області, волонтерів після надання пояснень відпустили. Серед затриманих мешканців Кременчука не було. Один з підозрюваних волонтер з Полтави, інші семеро - жителі Полтавської області.

 

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх