Кременчужанин, що піде у 20-кілометровий заплив Пслом, знайшов човен і розшукує авто

16.07.2015, 17:20 Переглядів: 2 755

Кременчужанин, що піде у 20-кілометровий заплив Пслом, знайшов човен і розшукує авто

Сергій Кірчик активно готується до свого ультрамарафонського тригодинного запливу. Допомогти плавцеві вже зголосилася місцева спортсменка. Дівчина на каяку слідкуватиме за ним під час плавання. Тепер кременчужани шукають автомобіль, щоб після запливу доправити човен на човнову базу

Кременчужанин, що піде у 20-кілометровий заплив Пслом, знайшов човен і розшукує авто

 

18 липня, кременчуцький плавець Сергій Кірчик піде у 20-кілометровий ультрамарафонський заплив Пслом «Із Щербаків до правого берега Дніпра». Кременчужанин збирав команду для супроводу і перші помічники вже відгукнулися. Кременчуцька спортсменка Ілона Глушко на каяку (човні) пливтиме за Сергієм, слідкуватиме, щоб з ним нічого не трапилося і фіксуватиме заплив на фото.

 

Єдина проблема, з якою зіткнулися кременчуцькі спортсмени – нічим доправити 30-кілограмовий каяк назад на човнову базу.

 

- В принципі, нам підійде будь-яке легкове авто, яке зможе близько 20.00-21.00 приїхати на правий берег Дніпра в селі Кам’яні Потоки, причепити або повантажити каяк та доправити його на човнову станцію, - каже кременчуцький плавець.

 

Всіх небайдужих прохання звертатися за телефоном +380963713462

 

Нагадаємо, заплив розпочнеться у суботу, 18 липня, о 16.15 біля залізничного мосту на Щербаках і триватиме три години. Завершиться заплив біля гирла Псла.

 

Довідка:

Сергій Кірчик, кременчужанин, 28 років. Працює інструктором з плавання. Плаванням займається 15 років. Виступає на змаганнях з триатлону (плавання, велосипед, біг). Цього року 11 квітня, беручи участь у Харківському міжнародному марафоні, кременчуцька команда з триатлону, у складі якої був Сергій, зайняла 1 місце. На великі відстані «йде» не вперше – в 2013 році влаштував експедицію Дніпром та його притоками, пропагуючи тверезий, здоровий спосіб життя, а у 2014-му - здійснив 30-кілометровий заплив від Дніпродзержинська до Дніпропетровська. Також Сергій Кірчик проводив 18-кілометровий заплив у Києві і двічі перепливав Дніпро в ширину в Кременчуці.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх