Кременчуцькі скаути кличуть школяриків та їх батьків у триденний табір на Деївці

21.07.2015, 09:30 Переглядів: 3 466

Кременчуцькі скаути кличуть школяриків та їх батьків у триденний табір на Деївці

Пластуни з Кременчука навчать малечу долати невелику смугу перешкод, надавати першу меддопомогу, виходити з лісу, коли заблукав, співати українських пісень, розумітися на травознавстві, а їх батьків – педагогічним основам виховання дітей та польовій кулінарії

У Кременчуці пластуни Всеукраїнської скаутської організації «Пласт» кличуть школяриків 6-12 років та їх батьків у триденний «Новацький табір» на Деївській горі на 24-26 липня.

 

Скаути з Кременчука навчать малечу долати невелику смугу перешкод, надавати першу медичну допомогу, виходити з лісу, коли заблукав, співати українських пісень та розумітися на травознавстві. Для батьків дітлахів організатори пропонують іншу програму – розмови (гутірки) на тему педагогічного виховання дітей, майстер-класи з польової кулінарії, за бажанням долання смуги перешкод, основи лікувального травознавства та ін.

 

Окрім того, на всіх учасників табору чекають вечірні ватри (багаття) та ігрові й музичні вечори. Планується, що табір розташується наметовим містечком на території Деївської гори. За словами організаторів у ньому буде близько 40 людей – 20 дітей та 20 батьків.

 

Більшість витрат табору організатори беруть на себе, а на харчування дітей просять здати по 100 гривень за дитину. Батьки будуть харчуватися продуктами, які візьмуть з дому.

 

Деталі про захід можна дізнатися у спільноті ВК «Ознайомчий новацький табір «Крутими місцями» або за телефоном 097-6363140

Автор: malyarenko Джерело фото: https://vk.com/event98161180
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх