У Кременчуці розформували лінійний відділ міліції

11.08.2015, 11:36 Переглядів: 3 787

Залізничні вокзали Кременчука, які раніше патрулював лінійний відділ, тепер охоронятимуть працівники міської міліції. Залізничні станції Кременчуцького району охоронятимуть правоохоронці, у зоні патрулювання яких знаходиться та теритрорія

У Кременчуці розформували лінійний відділ міліції, який раніше патрулював залізничні вокзали міста та залізничні станції Кременчуцького району. Про це на прес-конференції 11 серпня повідомив керівник міського відділу міліції Денис Захарченко.

 

Як зазначив головний правоохоронець міста, лінійний відділ розформовано віднедавна, а частина працівників, які там були, перейшла до лав міської міліції.

 

- Зараз до наших лав ввели ще 12-14 посад з лінійного відділу. Правда, людей трохи не вистачає на ці посади, - говорить Д. Захарченко. – Відтепер охорона залізничних вокзалів і станцій вестиметься територіально, їх патрулюватимуть міліціонери, які відповідають за ту територію. З приводу кімнати міліції на вокзалах – то у нас її покищо не забирають, я думаю, ми будемо нею користуватися.

Автор: malyarenko
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх