Рятувальника впіймали на крадіжці риби

13.08.2015, 09:39 Переглядів: 4 936

Рятувальника впіймали на крадіжці риби

Кременчуцькі міліціонери вилучили у чоловіка 57 кг незаконно виловленої риби

У 25-річного мешканця Кременчуцького району, працівника місцевої державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС), вилучили 57 кілограм риби різних видів на загальну суму понад 49 тисяч гривень. Як повідомляє прес-служба міліції, любитель незаконного промислу рибалив зі своїм 20-річним односельцем.

 

Також міліціонери вилучили моторний човен та риболовецькі сітки, які знаходились на березі.

 

«Ми мали оперативну інформацію та неодноразово попереджали чоловіка про заборону браконьєрства. Але фігурант продовжував займатися цим промислом» - говорить Олег Стешенко, начальник лінійного пункту в річковому порту Кременчук.

 

Розпочато кримінальне провадження за ст. 249 ч. 1 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним добувним промислом). Санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

 

«Категорія правопорушень по знищенню природних ресурсів знаходяться в регіоні на особливому контролі по розкриттю та документуванню. В даному випадку немає значення, хто знищує природу - звичайний громадянин чи працівник правоохоронних органів, всі рівні перед Законом», - наголосив Руслан Бірюков, заступник начальника Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області.

 

До уваги мешканців Полтавщини!

 

Якщо вам відомі місця незаконного вилову, переробки риби, яка в подальшому потрапляє на ринки або ж перебуває в стихійному продажу, інформацію можна повідомити до лінійного пункту міліції в річковому порту Кременчук за телефонами: 74-03-90, 102 або за адресою: м. Кременчук вул. 40 років Жовтня 50/15.

 

Нагадуємо, що в УМВС України в Полтавській області цілодобово працюють телефонні «гарячі» лінії, куди громадяни також можуть повідомляти про правопорушення. Номери телефонів УМВС: (0532) 51-77-57, (0532) 56-22-33.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УМВС
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх