Історія одного золотого кулону з кримінальним присмаком

14.10.2015, 14:45 Переглядів: 3 581

Історія одного золотого кулону з кримінальним присмаком

Мешканка Кременчука Наталя місяць через групу “Телеграфа” в соціальній мережі розшукувала власницю загубленого кулону... і таки знайшла

 

На початку вересня до редакції “Телеграфа” звернулася жителька Кременчука Наталя. Вона повідомила, що знайшла золотий кулончик і хотіла би повернути його власникам. Для цього жінка дала об'яву в групі “Телеграфа” в соціальній мережі “В контакті”. Оголошення “працювало” впродовж місяця, а власник все не знаходився. 13 жовтня стало відомо, що небайдужа кременчужанка таки повернула кулончик його власниці - Ірині.

 

- Місяць шукала, - говорить Наталя. - Допомогли власники кіоску, біля якого я знайшла кулон. Тож приклади, коли люди повертають знайдені дорогоцінні речі таки трапляються. Мені кортіло довести це особистим вчинком.

 

Про те, як кулончик потрапив до його законної власниці, "Телеграф" вирішив розпитати у неї самої. Виявилось, кулон не було загублено. Прикрасу з жінки зірвав невідомий на зупинці по вулиці Московській, разом з ланцюжком. Очевидці цієї події висловили Ірині співчуття, однак, ніхто не допоміг наздогнати крадія. Жінка в розпачі не стала звертатись до міського відділу міліції.

 

Через місяць її онука повідомила, мовляв, колега бачила у соцмережах об'яву про те, що знайдено кулон. Онучка Ірини знайшла повідомлення про пошук власників кулона в соцмережі й передала його своїй бабусі. В об'яві значилось, що власникам варто звертатись до продавчині кіоску, що стоїть поруч з місцем крадіжки. Саме біля цього кіоску Наталя й знайшла кулон, залишивши свої контакти тут на випадок, якщо власник все ж таки прийде за своєю дорогіцінністю.

 

- Кулон важчий за ланцюжок, тому він, очевидно, випав, коли ланцюжок від ривка порвався. Він лежав біля кіоску. А Наталя його знайшла. Вона місяць розшукувала мене! Продавчиня газетного кіоску передала мені контакти Наталі, коли я звернулася до неї. Я зв'язалася з “рятівницею” і висловила величезну вдячність! У цій історії Наталя — просто героїня. Виявляється, і в наш час є люди, покликані допомагати іншим. Усього найкращого їй!

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх