Кременчужанин отримав премію Ковпака

16.10.2015, 12:19 Переглядів: 1 739

Кременчужанин отримав премію Ковпака

Володимир Клевжиць переміг в номінації "Власний приклад"

Кременчуцький волонтер та громадський діяч Володимир Клевжець переміг в одній з номінацій цьогорічної обласної премії Ковпака, повідомляє прес-служба Полтавської облради.

 

Нагороду кременчужанину вручав губернатор Полтавської області Валерій Головко в День захисника України, 14 жовтня.

 

Наш земляк був відзначений у номінації "Власний приклад" за допомогу військовим та активну життєву позицію. Відповідно до рішення журі Полтавської обласної премії імені Ковпака, цьогоріч було встановлено 9 премій.

 

Усього премія представлена п'ятьма номінаціями: «Урок мужності», «Мистецький арсенал», «Військова звитяга», «Захисник України» та «Власним прикладом».

 

У номінації «Урок мужності» премію отримав Сергій Кульчинський, учитель трудового навчання Старосанжарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені О.Я.Мешко, учасник бойових дій у зоні АТО. Ще одним номінантом, що отримав нагороду, став Леонід Бондар, член громадської організації «Пошуково-патріотична організація «Меморіал» Оржицького району - за практичне втілення ідей військово-патріотичного виховання молоді.

 

Номінація «Мистецький арсенал» принесла високу відзнаку Наталії Святцевій, завідувачці редакції програм для дітей та юнацтва телебачення «Лтава» - за серію репортажів із зони АТО про воєнні будні захисників України, а також творчому колективу у складі ще трьох номінантів. Серед них: заслужений діяч мистецтв України Марія Бойко, заслужена артистка України Олена Білоконь, Руслан Білишко – за створення пісні «Батальйон Небайдужих».

 

У номінації «Військова звитяга» переміг Сергій Калініченко - учасник бойових дій у зоні АТО, керівник дитячого спортивного табору - за активну військово-патріотичну роботу з молоддю.

 

Премійованим «Захисником України» став Костянтин Черненко, старший солдат, водій-електрик відділення управління реактивної артилерійської батареї в/ч А1546, учасник бойових дій у зоні АТО. А також, Володимир Шипов, старший лейтенант, перший заступник командира батальйону – начальник штабу другого стрілецького батальйону військової частини 3052, учасник бойових дій у зоні АТО. Чоловіків було відзначено за зразкове виконання військового обов’язку.

 

Кременчужанин Володимир Клевжиць «Власним прикладом» довів право на нагороду. Волонтер, громадський діяч, ветеран Збройних Сил, він разом з учасниками учнівського загону «Волонтер» Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 розділив честь отримати цьогорічну премію Ковпака в даній номінації. До відзнаки разом з нашим земляком Володимиром Клевжицем також були представлені Іван Кацарський, Ісус Чорній, Анна Вараксіна, Оксана Шостак, Богдан Маркін та керівник учнівського загону Валентина Півторак.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх