В лікарнях Кременчука з'явиться нове медобладнання

7.12.2015, 14:37 Переглядів: 2 818

В лікарнях Кременчука з'явиться нове медобладнання

Частину бюджетних асигнувань спеціального фонду бюджету розвитку буде спрямовано на закупівлю нової медичної техніки для лікарень та поліклінік міста

Медичні заклади Кременчука найближчим часом мають поповнитись новим медичним обладнанням – за рахунок перерозподілу коштів міського бюджету на поточний рік.

 

Дане рішення було ухвалено 7 грудня на засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Частину бюджетних асигнувань спеціального фонду бюджету розвитку буде спрямовано на закупівлю нової медичної техніки для лікарень та поліклінік міста.

 

Міський пологовий будинок має вже незабаром отримати імуноферментний аналізатор загальною вартістю в 99 тисяч гривень.

 

Четверта міська лікарня отримає бінокулярний мікроскоп за 26 тисяч гривень. Ще 11 тисяч гривень місто планує витратити на противопролежневі матраци для першої міської лікарні.

 

Перша, друга, третя та дитяча лікарні Кременчука очікують на надходження бактерицидних опромінювачів регуляторного типу, які обійдуться бюджету в 105 тисяч гривень.

 

Не лишаться остронь і стоматологічні заклади міста. В дитячу стоматологічну поліклініку заплановано придбати стоматологічну установку, вартістю в 66 тисяч гривень.

 

Комп'ютерну техніку планується закупити для Центрів первинної медико-санітарної допомоги з метою створення електронної мережі ведення електронних карток пацієнтів. Її вартість складе близько 33 тисяч гривень.

 

Також, члени виконкому проголосували за виділення понад 469 тисяч гривень для завершення робіт з надбудови 3-го поверху над головним входом третьої міської лікарні під блок кардіореанімації та інтенсивної терапії.

Автор: Ольга Смирнова Джерело фото: Прес-служба виконавчого комітету Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх