В Україні зростає безробіття. Кременчук - працює, як може

18.12.2015, 09:14 Переглядів: 2 884

В Україні зростає безробіття. Кременчук - працює, як може

За даними статистики, в Кременчуці за останні місяці поточного року «стрибка» безробіттю не відбулось. В країні — навпаки.

Станом на 1 листопада у на обліку по безробіттю у Центрі зайнятості знаходився 4 571 кременчужанин, а вже 1 грудня кількість збільшилась на 99 чоловік, сягнувши 4 670 чоловік. Одначе, за словами Ірини Калабкіної, заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, говорити про стрімке зростання безробіття в місті наразі не доводиться.

 

- Таке положення речей я б охарактеризувала, як невеликий стрибок. Про масові скорочення, слава богу, наразі говорити не доводиться, - прокоментувала ситуаці пані Ірина.

 

Про стабільність ситуації на ринку праці (у порівнянні з минулим роком) в місті свідчать і інші статистичні показники та їхні порівняльні характеристики станом на листопад та грудень поточного року.

 

У листопаді допомогу по безробіттю отримувало 3 888 тисяч чоловік, у грудні — 3 949.

 

Кількість запропонованих вакансій на біржі праці Кременчука також тримається певної межі і навіть дещо зростає – 339 вакансій у грудні проти 332 у листопаді.

 

В Україні загалом ситуація гірше. Про зростання безробіття свідчать звітні дані Державної служби статистики за жовтень та листопада 2015 року.

 

Не враховуючи Крим та зону АТО, в листопаді в Украні без роботи залишилось 39,4 тисячі громадян. Про це повідомляє сьогодні, 16 грудня, Державна служба статистики.

 

Відмічається, що у листопаді в службах зайнятості було зареєстровано 433,5 тисяч безробітних, в той час як у жовтні поточного року, що добігає кінця, було зафіксовано 394, 1 тисячі громадян, що не мають роботи.

 

При цьому 336, 8 тисяч офіційно безробітних українців отримують допомогу по безробіттю, середній розмір якої зараз складає 1 тисяча 357 гривень. Це на 16 гривень менше, ніж у жовтні.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх